• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shofera më të mirë meshkujt apo femrat!

Realiteti meshkujt sh te pakta jan ato femra qe din te ngasin mire.Mbase f osht me e kujdesshme por edhe me 20 ore me mir nisu me kembe ? plus mos na kujto parkimin se aty bojm drift ?

Sipas statistikave burrat e kane shume me te larte % e aksidenteve..dhe i bie qe grate jane me te kujdesshme ne timon.
Sipas statistikave burrat e kane shume me te larte % e aksidenteve..dhe i bie qe grate jane me te kujdesshme ne timon.
po nrm qe burrat e kan me se 99% jan burra ne timon po simas statistikave tuja i bje kjo qe o nuk je shofer ose ske ngel nai her mas nai femre ne semafor se te kap 6 her e kuqja :p

po nrm qe burrat e kan me se 99% jan burra ne timon po simas statistikave tuja i bje kjo qe o nuk je shofer ose ske ngel nai her mas nai femre ne semafor se te kap 6 her e kuqja :p
Kam ngel kur marrin kthesen ne rruge?
Fola sipas statistikave.

ate mendoj edhe un nuk eshte se hutohen me shpesh po jan shum te hutuara :p
Na marrshi t keqen!
Shifni veten e juj qe hypni tape ne timon e shkoni si te terbuar dhe kur jeni esell,pa permen ktu dhe rregullat qe i shkelni gjithmon tu kujtu se rruga o e gjitha e juaja...le pastaj kur kalon naj pjeshk ka trotuari harroni ku jeni e cfare po beni;)
Shkurt femrat jan me te kujdesshme ne timon :)

Na marrshi t keqen!
Shifni veten e juj qe hypni tape ne timon e shkoni si te terbuar dhe kur jeni esell,pa permen ktu dhe rregullat qe i shkelni gjithmon tu kujtu se rruga o e gjitha e juaja...le pastaj kur kalon naj pjeshk ka trotuari harroni ku jeni e cfare po beni;)
Shkurt femrat jan me te kujdesshme ne timon :)
e para varet per ke po flet e dyta spi alkol e treta jeni te kujdesura jam dakord po jeni burim aksidenti :D femra o me la enet rrobat me hekuros me knoq burrin edhe me majt kalamojt :D pjesa tjeter eshte per burra

A lumi ti per mendjen qe paske ?
Permbaju temes mos kalo ne ofeza kundrejt femrave ;)
E zoti te dhente durim ne trafik kur te rastisesh i rrethuar mes femrave :D

Une s'ofendoj femer,perndryshe i dua ato. :D

Sa per temen kur thojne me te mira femrat ne timon,po sjell

vetvrasje-620x330-780x439.jpg

Back
Lartë