• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Skedina

Manch rrihet sot dhe Murinjo merr torbat me vete :p

Sic te thash @iMp4Ct , degjo ekspertin se sjam Mogli :p

I jane ndersy lojtaret e vet Murros, deri sa te shkarkohet mos e loz...

Po e bleve, blej verzionin me 8 gb ram... Do e kem dhe une se shpejti, Shaomi ka oferta fantastike..

Ska dal akoma ai po dhe ky ngaqe ka shitje i rriten cmimet BqT.

Gjithsesi kam lexu ca reviews shume te mira per baterine performancen dhe cameran.

Bateria po, performansa po, ekranin e ka IPS qe nuk kushton shume... Kamerat nuk i ka dhe aq por sjemi pjeshka nuk na duhen :p

Ahahah po pra.

Me i mire ky apo MI 8 thua?

Mi 8 eshte me i mire, sdiskutohet..Dizajn, ngjyrat e ekranit, kamera.. Te mos flasim per Mi 8 PRO qe eshte nona per momentin..

Kur te behem Milioner une, pffff sa do me keni zili ☺️☺️ Sidomos ti @MrCool do te fugi 5000 euro ?
Bakshish ?

Hahahahahah une sdo te kem zili... Ishalla te bie, te marr 5000 eurot dhe mos futesh mo neper servera asnjehere.. Ti lesh njerezit rehat :lolx::lolx::lolx:

Ja dhe detyrat e mia per ditet e fundit...

30937
30939

30941
30942
30943

30944

Tu mbrojt Villarealin dhe Napolin...

30945
309463093730939309413094230943309443094530946

Back
Lartë