Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Soul je shume gabim , jam dakord qe cdo sakrific eshte per femijet dhe familjen por nradh tpare @LUCKY-STRIKE ka thane per cfare jetojme ? Pastaj i ka ba mix me dashnin dhe i ka dal tema cocktail por e ka citu qe dashnia sesht vetem burre-grua ose mashkull-femen edhe kjo sakrifica per femijet dashuri eshte menoj une , besoj edhe ti ke tnjejtin mendim. Ne njefar menyre dashuria dhe arsyeja per cfar jetojme jan tlidhura shume ngushtkur je i/e re mund te mendosh qe ja vlen te sakrifikosh per dashurin..kur ke nje familje ke femije nuk mendon me te sakrifikosh asgje per veten tende.por cdo mendim cdo sakrifice eshte vec per femijet e tu...
kur je i/e re mund te mendosh qe ja vlen te sakrifikosh per dashurin..kur ke nje familje ke femije nuk mendon me te sakrifikosh asgje per veten tende.por cdo mendim cdo sakrifice eshte vec per femijet e tu...
ke folur sikur te kishe nja 3 femije lol100% me ty zemer, cdo njeri lufton e jeton per te krijuar familje, pasi e ben lufton e jeton per ta mbajtur ate familje sa me te bashkuar, dhe femit jan arsyeja se pse jetohet né kete jet!
ke folur sikur te kishe nja 3 femije lol
pytjes per cfare jetojme jam pergjigj besoj .une jetoj marr fryme per dy cunat e mi..ato jan dashuria ime.jan fryma jeme jan arsyja e ekzistences teme..kur them femijet e mi.eshte brenda cdo fjale dashuri jete sakrifice adhurimSoul je shume gabim , jam dakord qe cdo sakrific eshte per femijet dhe familjen por nradh tpare @LUCKY-STRIKE ka thane per cfare jetojme ? Pastaj i ka ba mix me dashnin dhe i ka dal tema cocktail por e ka citu qe dashnia sesht vetem burre-grua ose mashkull-femen edhe kjo sakrifica per femijet dashuri eshte menoj une , besoj edhe ti ke tnjejtin mendim. Ne njefar menyre dashuria dhe arsyeja per cfar jetojme jan tlidhura shume ngusht![]()
Nuk te pelqen nick i imi ty @MaYaDa ?@CigarettesAfterSex sa koh tu desh me gjet ket nick!??
Ti rujt zoti fmin e familjen tane , ndoshta u keqkuptova une ose u keqshprehe ti rendsi ka qe deri diku paskem tnjejtin konceptpytjes per cfare jetojme jam pergjigj besoj .une jetoj marr fryme per dy cunat e mi..ato jan dashuria ime.jan fryma jeme jan arsyja e ekzistences teme..kur them femijet e mi.eshte brenda cdo fjale dashuri jete sakrifice adhurim