Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shum vajza detyrohen te merren me burra me burra me te vjeter per shkak te mungeses se parave.
Shum vajza duan lluks/para pa u munduar/veshje te shtrenjta. Meqe meshkujt e rinj nuk kan,ateteher merren me me te moshuarit.Esht kthyer ne mod kjo gje,qoft e pelqyeshme apo jo nga shoqeria.
E para punes kujdes me epitetetkush te tha ty qe cunat e ri skan pare ??? kjo esht mendim i gabum nga gjinia femer,,, por me ler ta ri-formuloj un ate qe ke dasht ti te thuash por pak me troc...
kjo bot ka shum krv, dhe kto lloj tipe femrash as qe nuk parapelqehen nga cunat e ri qe kan pare,,,,,, ndaj shkojn me gjyshat dhe baballaret ton
MASNEJ MALLIN E MIR SE LE KUSH NE TREG ,,, KSHUQE ATO LLOJ TIP KRV-ASH JAN MALL STOCK KSHUQE PLEQT SHKOJN E ZGJEDHIN ,, DUHET THEKSUAR![]()
E para punes kujdes me epitetet.
E dyta punes meshkujt e rinj skan mundsi me tdhon 1 kafe e pastaj thon se femrat jan materialiste.
Pse gjykon zotrote?
Veje veten ne rastin e 1 goce qe ska ca vesh,ska lek me pi kafe me shoqe,ca do boj ajo.
Ti thu te zej pun,po ka shum pronar qe knej i punsojn gocat e reja,e pastaj i zejn dashnore.
Shkojnë me pleqtë sepse nuk ndihen ' të detyruara' për të.përmbushur kërkesat e një djaloshari që veç e lëndon, tradhëton, i kërkon e gjë si premton e jep.
Shkojnë me baballarët sepseju plotësohen TEKAT .
Ajo femër e di që thjesht për ta " kënaqur ' veten e atë shkon me x apo y duke mos pasur asnjë lloj detyrimi moral.
Unë nuk jam partizane e kësaj femre e ss sdua ta gjykoj për vendimet e saj ashtu sikurse ndodh që me ju meshkujt shkoni me Gratë apo femrat më të mëdhaja në moshë.
Ndaj @PepsiNyc më lind një pyetje
Ju që shkoni me mamatë jeni krv?
Shkojnë me pleqtë sepse nuk ndihen ' të detyruara' për të.përmbushur kërkesat e një djaloshari që veç e lëndon, tradhëton, i kërkon e gjë si premton e jep.
Shkojnë me baballarët sepseju plotësohen TEKAT .
Ajo femër e di që thjesht për ta " kënaqur ' veten e atë shkon me x apo y duke mos pasur asnjë lloj detyrimi moral.
Unë nuk jam partizane e kësaj femre e ss sdua ta gjykoj për vendimet e saj ashtu sikurse ndodh që me ju meshkujt shkoni me Gratë apo femrat më të mëdhaja në moshë.
Ndaj @PepsiNyc më lind një pyetje
Ju që shkoni me mamatë jeni krv?
Aaaa pse ke pare shum ti? Sa ??? ???? martohemi?? ? ke te drejt mooo ke t drejt.... Nese nje i ri ka pare dmth esht i shkathet dhe nese fatkeqesisht i ka ber me pun jo t pastra... Kshu q x femrat n kerkim t lluksit esht m e veshtir ti bejn ata x vetekush te tha ty qe cunat e ri skan pare ??? kjo esht mendim i gabum nga gjinia femer,,, por me ler ta ri-formuloj un ate qe ke dasht ti te thuash por pak me troc...
kjo bot ka shum krv, dhe kto lloj tipe femrash as qe nuk parapelqehen nga cunat e ri qe kan pare,,,,,, ndaj shkojn me gjyshat dhe baballaret ton
MASNEJ MALLIN E MIR SE LE KUSH NE TREG ,,, KSHUQE ATO LLOJ TIP KRV-ASH JAN MALL STOCK KSHUQE PLEQT SHKOJN E ZGJEDHIN ,, DUHET THEKSUAR![]()
Aaaa pse ke pare shum ti? Sa ??? ???? martohemi?? ? ke te drejt mooo ke t drejt.... Nese nje i ri ka pare dmth esht i shkathet dhe nese fatkeqesisht i ka ber me pun jo t pastra... Kshu q x femrat n kerkim t lluksit esht m e veshtir ti bejn ata x vetekush te tha ty qe cunat e ri skan pare ??? kjo esht mendim i gabum nga gjinia femer,,, por me ler ta ri-formuloj un ate qe ke dasht ti te thuash por pak me troc...
New #29Aaaa pse ke pare shum ti? Sa ??? ???? martohemi?? ? ke te drejt mooo ke t drejt.... Nese nje i ri ka pare dmth esht i shkathet dhe nese fatkeqesisht i ka ber me pun jo t pastra... Kshu q x femrat n kerkim t lluksit esht m e veshtir ti bejn ata x vete
.. Kurse me pleqt... Mjafton bukurija dhe pse jo vetem?
Se di a m kupton ??????
Sepse ne te njejten moshe do zihemi prej flokesh???????Sa te vjeter thua ti o vëlla![]()
Fiks pra ?Sepse ne te njejten moshe do zihemi prej flokesh???????