Pse mua me hapen te gjitha, mi nis ne pv si te deodhe nga telefoni e njejta gje .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pse mua me hapen te gjitha, mi nis ne pv si te deodhe nga telefoni e njejta gje .
del blank page , dmth asgjePse mua me hapen te gjitha, mi nis ne pv si te deo
edhe ty eee
Mua sme behet kjo.
Vetem ndjek hapat e duhura e funksiononMua sme behet kjo.
I kam ndjek dhe me nxjerr tjeter gjeVetem ndjek hapat e duhura e funksionon
Te kam share sa here provoja te kyqem te shpall fituesin e Konkursit. Sdi ca kam thene po qe te kam share e di!Ndjese per kte shkeputje blanco
Nuk ka perfunduar zemer akomaMua me mungon sic ishte me pare
Epo super praNuk ka perfunduar zemer akoma![]()
Ende s’jemi te ndryshimi tani e vendosa ne mode default:Te kam share sa here provoja te kyqem te shpall fituesin e Konkursit. Sdi ca kam thene po qe te kam share e di!
Ndryshime qe verehen. Bukur!
Ore si ka mundesi qe qenkan te gjitha byc medhaja une I dija te dobtaPo me si jo
Je mesuar me ato te vjetrat time pelqen ky modeli ri , pervec atyre katroreve anash lol po sigurisht eshte akoma ne pune e siper po si template super
kjo esht shume mire jo po ai para si per femijeJe mesuar me ato te vjetrat tiforumet e 2001 si puna plakut time sju pelqen inovacioni
Njesooj jan ne prap beqar ngelemkjo esht shume mire jo po ai para si per femije