te kerkoj falje qe po te puth te faqja pak teta ;pDhe une jam shum i merzitur kan nevoj per puthje perqafime![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
te kerkoj falje qe po te puth te faqja pak teta ;pDhe une jam shum i merzitur kan nevoj per puthje perqafime![]()
Te kerkoj fale edhe une teta qe ktheva koken papriturte kerkoj falje qe po te puth te faqja pak teta ;p
qAfsha tyCa te tha jam i merzitur mka merzit njera ze be se vertet ka qen i merzitur![]()
kerkoj falje qe te bera me buzkuqTe kerkoj fale edhe une teta qe ktheva koken papritur![]()
Ska gje edhe une ashtu do e mbaj sdo e fshikerkoj falje qe te bera me buzkuq![]()
E di se mkan shume xhan@NOUR te kam xhan
Edhw xhaxhi berti ajajjaJjHE di se mkan shume xhan![]()
Mua sme plas per tjerat flas per veten time ja re kerkova falje se te paskam mrrzit ashu myha xhaxi @Miic-777E di se mkan shume xhan![]()
Ju bo qefi se u pajtum i kaloj merzija nuriutEdhw xhaxhi berti ajajjaJjH
Jo se bohen xheloze dashnoret e tua ty do te ngelin ne qaf mua jo hahahaPuq ke cepi buzes ty![]()
Mire zuzi bukur shoqe jeteShoqe jete jo dashnore![]()
Ti vdes per muaMua sme plas per tjerat flas per veten time ja re kerkova falje se te paskam mrrzit ashu myha xhaxi @Miic-777![]()
Ate e di dhe bufiTi vdes per mua