• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Një studim i bërë pak kohë më parë ka dalë në konkluzionin se femrat me fundshpinë të madhe janë më të shëndetshme.

meqe ke anemi duhet te maresh hekur shume , mer ndonje gje ti zemra?
Me nis mami nga gjermania ca kokrra budalliqe,edhe nje si lloj pluhuri e pi me qumesht,po ehe njejt jam. Kam shume marrje fryme,bllokohet shume frymarrja

Me nis mami nga gjermania ca kokrra budalliqe,edhe nje si lloj pluhuri e pi me qumesht,po ehe njejt jam. Kam shume marrje fryme,bllokohet shume frymarrja
dhe un kam munges hekuri se kam tiroidet
un haj shume vez se ato kan shume , dhe mishi ka po se haj shum mishin se kam qef

dhe un kam munges hekuri se kam tiroidet
un haj shume vez se ato kan shume , dhe mishi ka po se haj shum mishin se kam qef
Kurse une nuk ha vezet😅
Ha boronica se ato te bejn mire dhe te pish vere me mish. Kam dashur te mbaj nje regjim ushqimor por nuk kam mundur dot,per pak fare kalova ne anoreksi ca kohe

Kurse une nuk ha vezet😅
Ha boronica se ato te bejn mire dhe te pish vere me mish. Kam dashur te mbaj nje regjim ushqimor por nuk kam mundur dot,per pak fare kalova ne anoreksi ca kohe
mos e ler pas dore se te jep pasoja me vone se tani se ndjen shume .
ha dhe ushqime deti se ato kan gjithashtu goxha hekur.

Back
Lartë