• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Mu ma ka pru perenia gocen me nje perjudh qe une mendova me vete qe mora fund spo dija ca tboja mo se skisha bo asnji gabim edhe i kisha tgjith ne kurriz 🙂 me neroj perenja me solli princeshen time ❤️

Edhe cunat jan tmire por jan shum interesaxhi gocat me te dashme 🙂

Ku do ikim sot te italjoni apo argjentina per darke ? Lucjanes i themi te presi te clubi me @Guns_N_Roses 😛

Mu ma ka pru perenia gocen me nje perjudh qe une mendova me vete qe mora fund spo dija ca tboja mo se skisha bo asnji gabim edhe i kisha tgjith ne kurriz 🙂 me neroj perenja me solli princeshen time ❤️

Edhe cunat jan tmire por jan shum interesaxhi gocat me te dashme 🙂

Ku do ikim sot te italjoni apo argjentina per darke ? Lucjanes i themi te presi te clubi me @Guns_N_Roses 😛
vajzat jan gjithmone princeshat e babit🥰

jo ktu fresket kto dite .

mendoni qe ai problemi teknik qe ndodhi me teknologjine dhe krijoi shume rremuja neper bote ka ndonje lidhje me faktin qe inteligjenca artificiale nuk eshte me e kontrollueshme nga ne ?

Ne marim vesh nga problemet te sektori jone 😛 nuk e di prz ca te them 🙂

cna thu nai gjo tbukur nga jeta?

Po do iki ne grekia pastaj ksamil skam qen kurr greqi por jam tu shku ijer ta kemi shkel edhe greqine

Keni bo nai mekat 😛

jo sbesoj qe bej mekate thjesht gjera te bukura :)

besoj do te pelqeje , plazhi i greqise ngjan me ate te jugut ne Shqiperi mesa kam pare ... ne rodos kam qene un

ku i mer pushimet ne ca muaji?

Prz une sboj plane sepse mund tme me ndodhi nai gjo me sekonda qe mi prish planet☹️
Perenia mi ka prish shum here planet 😎
E ke lluksin te bosh plane ? 🙃

kohe te bej plane kam por nuk para bej dhe un gjithashtu sepse spara me dalin keshtu qe me mire spontanisht .

gatove ndonje gje te mire sot?

Makarona me djath te mykem edhe pana bona por pak te ronda skisha gjona tjera

Cili eshte qellimi jetes per ju?

Dua gjithmone te zhvillohem e te eci perpara , te mesoj , te zgjeroj horizontin tim , te behem me e ditur etj pra gjithmone duke u munduar per te bere me te miren e mundshme .

ti?

Te lej sa me mire fmijte e mi por e kam pak rrugen e veshtire une se sjam si tgjith 🙂

Me sa germa e keni pas alfabetin ne kohen tuaj se ti bo si 200 vjece nai here ? 😛

36 :p , un ne mendime jam mijra vjecare mo :p po ne pamje jam si 30 ;p

sje si te gjithe kte e kam kuptuar por di ta menaxhosh tipin qe ke apo ndonjehere e ke te veshtire ? :)

Back
Lartë