• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Nipi skenderbeut sade ne gjak 😛 ka pas dashnore gjyshen e plakut ai 😛🙈 po kruton jam. 👍🏻

Cfare te pelqen nga kultura e vendit ku jeton ?

qe je e lire te besh ca te dush ste can koken njeri me mentalitete lol
ne pergjithsi kjo se jo gjithmone kuptohet/

do flejm?
dmth secili ne shpi te vete mos keqkuptohemi ;p

qe je e lire te besh ca te dush ste can koken njeri me mentalitete lol
ne pergjithsi kjo se jo gjithmone kuptohet/

do flejm?
dmth secili ne shpi te vete mos keqkuptohemi ;p
Po sidoqofte prap ti do fleje une kom
Pune 😛 ti e pe vete sesi erdhen punet 😘🤗👍🏻 noten lale 🙏

mire nuk qahem kurr i maj per vete hallet 😛

Si do ishte mashkulli ideal per ty? 🧐

qe 14 korrik 2021

Cili ka qen budalliku me i madhe qe ke lexuar forum?
Kur mthojn sa dashnore ke 🤣😛 prz e modh

Kom 6 vjet ktu ska dale njona me thon nji fjale se nuk kam ngacmu asnji sesi kam ardh ktu e di une por njerezit jan te cuditshem me mendime edhe kam qef kur i shof nai here them pse detyrohen me shpik 😛 apo rrac shqiptare rrac e keqe 🤣🤣

Sa kohe me qe me shef mu nforum?

Sgjen ne gjithe rruzullin toksor me te mire se ne por dhe me vl😂

Keshilla qe u jep femijve te tu cila eshte?

Back
Lartë