Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oohhh t marshaaa ❤ edhe un e ngjashme jam. Mendoj se hakmarrja dhe urrejtja na merr shum energji emotive dhe e lejm fare... ❤?Në përgjithësi kam karakter të fortë
Nuk dorëzohem kollaj ....
Por ka raste që edhe ndryshoj, në varësi të njerëzve, rrethanave apo situatave që përballemi..
Kam pësuar dhe tronditje emocionale dhe shpesh herë më ka lëkundur por prapë se prapë gjurmët e mia më.çojnë tek ajo çfarë unë jam, e fortë...
Shpesh herë më kanë gjykuar, bullizuar, cënuar por kurrë skam dalë nga vetja, sjam bërë e keqe, agresive...
Ka pasur raste që më kanë bërë e keq dhe duhej të ' hakmerresha" por se kam bërë..
Pra jam sa e fortë e butë e ndjeshme e brishtë...
Nuk futem tek toksikët?
Don zhuan?Kam karakter shume te forte. Shume njerez me thone qe jam mendjemadh. Ne te vertete nuk jam edhe pse mund te dukem i tille. Ndertoj raporte me shume veshtiresi pasi perpiqem ti ndertoj me hapa te ngadalte dhe pa shfaqur shume nga vetja. Jam njeri i mbyllur dhe qesh pak. Nuk trazoj njeri por nese me trazojne hakmerrem 10-fish. Jetoj me prioritete, pra llogaris cdo gje qe bej.
Ketu jam ndryshe, kam shfaq anen qe do doja ta kisha ne realitet qe fatkeqsisht nuk e kam.
Film jena tgjithjam tip artistik , ne boten time , ndonjehere me duket jeta sikur eshte film![]()
Hahah hajde mere vesh si je ti per momentin me pak fjaleper momentin jam kshu