• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë është vetmia për ju?

Si e ploteson veten duke mos lejuar "vetmin" te te plotesoj duke te pushtuar?
Je vetem por nuk ndjehesh vetem sepse ka dhene Zoti aq shume gjera per te shijuar sa shpirtin e ke plot.
Njeriu e ben veten si te doje te ndjehet, besoj une
Te perqafoj??
IMG_20221030_111955.jpg

Vetmia eshte nje hapesir boshe ku rreth vetes ajo qe ndjen eshte vtm ajrin duke kercyer perreth teje duke te treguar sadopak qe mos u ndje sikur je I zhytur ne nje "gote qelqi dhe nuk ke forcen dhe nuk ke forcen me te vogel ta thyesh kte gote"

Temat u bashkuan !

Sa per temen:

Vetmia po nuk dite ta shfrytezosh, ajo te shfrytezon ty dhe t'mbyll ne nje matrix. Eshte ndjenje e keqe dhe katastrofe e madhe, te ndihesh i vetmuar ne mesin e njerezve, apo i vdekur ne mesin te te gjalleve. Kur jam ne vetmi, i kujtoje fjalet e Zotit: "Une jam me prane jush se damari i qafes”.

Tani qe mendova ose me mire e ndjeva, vetmi eshte kur shpirti dhe mendja nuk jane me ty por diku ku duan te jene.

Te jetosh me dike e te ndihesh vetem. Ose te jetoshe ne turme dhe vetemine te kesh shoqe!

Jo nuk e ndryshoj e as dua sepse ate person e dashurova pe ate qe e njoha ndryshe do humb ajo bukuri

Vetmia varet si e sheh çdo kush

Vetmija eshte mjerimi me i madhe i shpirtit,eshte tortura me vrastare qe mund te perjetoj nje zemer e ngroht e cila vuan nga aq ftohtesi,brenda saj kalon dhimbjet me te padurueshme derisa ti fillon dhe ambjentohesh brenda dekorit te akullit,behesh nje me te derisa e kamuflon si habitatin tend.

Vetmia eshte gje e mire se nganjeher sepse ke nevoje me nejt vetem me e largu at te keqen qe ke mbrenfa
Por mos harro ama qe nese ti te keqen e kalon vetem,neser vallen ne festa e ben dhe vetem ske pse e ndan me askend

Back
Lartë