• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mungesa e anëtarëve në Forum

Cfare aktrimi loool

Ndoshta ka ip te njejt me @Chilling
Nuk eshte patjeter t'kete IP e njejta per t'qene i njejti person.
Me celular ke tjera Ip psh, me pc mund t'kesh tjera, nga kafeja afer tjera :p

Por njerezit bare nuk han, njeh ti kreshen si shkruan, e ata qe i ke percjellur shume lool

Nuk eshte patjeter t'kete IP e njejta per t'qene i njejti person.
Me celular ke tjera Ip psh, me pc mund t'kesh tjera, nga kafeja afer tjera :p

Por njerezit bare nuk han, njeh ti kreshen si shkruan, e ata qe i ke percjellur shume lool
E mire skgj😂😂

Lere chilling se e ka terezi po ku te shof une sa giga kam ne telefon se mdkt se ma futi vodafoni😂
Eh aty sdi cte them veq Zoti ta befte zgjedhjen :p

I bie qe nuk ke gje ne vije kur e ke te limituar,dhe vodafone eshte shume expensive per ty do te caj koken si mua dikur qe beja ofert interneti 100 mije leke ne muaj,nderro kompanin dhe beje me 15 mije leke dhe e ke pa limit.
Paskam 13 giga ne rregull qenkam,jooo me one se bej une te ha shpirtin

Back
Lartë