Si pelqen kafja me çomin shkupjanes lere te qete gocen.Si dihet! Nr jetw ndertojm lloj lloj te oapriturash! Po ja na thirri @Nina Cke qe i mban syte nga dera oj @shkupjane nuk te thirr @Çomi per kaffe!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Si pelqen kafja me çomin shkupjanes lere te qete gocen.Si dihet! Nr jetw ndertojm lloj lloj te oapriturash! Po ja na thirri @Nina Cke qe i mban syte nga dera oj @shkupjane nuk te thirr @Çomi per kaffe!![]()
Jo ne do mblidhemi gjithe gocat apo jo @shkupjane , @Nina bashke pijm kaffe... Ti @Çomi do te jesh vetem banka qe paguan!Si pelqen kafja me çomin shkupjanes lere te qete gocen.![]()
Nuk pagun @Çomi Se i mbledh per mua leket tkemiJo ne do mblidhemi gjithe gocat apo jo @shkupjane , @Nina bashke pijm kaffe... Ti @Çomi do te jesh vetem banka qe paguan!![]()
![]()
Patjeter me mos do tboj ne veri me gjethe palme mos djersitesh zotrrote?Jo ne do mblidhemi gjithe gocat apo jo @shkupjane , @Nina bashke pijm kaffe... Ti @Çomi do te jesh vetem banka qe paguan!![]()
![]()
Pse jo bre zotrote!Patjeter me mos do tboj ne veri me gjethe palme mos djersitesh zotrrote?![]()
Po mle ti shkul floket tboj une me kenaqesi.Pse jo bre zotrote!![]()
Shkul floket tua po te bejne vape, ta mijat ste pengojne fare!Po mle ti shkul floket tboj une me kenaqesi.![]()
Po ty tpengonte buxheti yte qe doje me fut duart tek buxheti im?Shkul floket tua po te bejne vape, ta mijat ste pengojne fare!![]()
Aman si bon per 200 lek, po mos isha te te martoj une Ti beqar tan jeten do ngelje!Po ty tpengonte buxheti yte qe doje me fut duart tek buxheti im?![]()
Hahahaha haj se paguaj une mos u merzitniAman si bon per 200 lek, po mos isha te te martoj une Ti beqar tan jeten do ngelje!Edhe ate te dhash cucen me te mire @shkupjane ! @Çomi Shaka aman mos u frigo se do ikesh nuk vjen 1 muaj ne forum!
![]()
Hajde bujrum vllacko
Wawa flm flm erdha @Kresha
Hi from cubaMe nje Cubanes![]()