• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Fjale te pista /femra pa sharm/meshkuj te paedukate

Të sharët 'pisët' është trendy në kohët moderne..
Kjo e sharë formohet që nga grupet rinore më saktë në gjimnaz..duke qenë se këto femra shoqërohen me djem duhet të kenë sjelljen tipike të një djali që të pranohet në grupin e tyre.
Po ta keni vënë re keto lloje vajzash flasin rëndshëm dhe ju duket normale siç kanë piercing, cigaren e të dashurin.
Koha kur @Rrelse shkruante me "ë" -ja dhe postime te gjata ??

Me ë-ja shkruaj prapë por i bie shkurt tani
U qaka?

Thash qka m'citoj Rrelsja, kisha pas harru krejt qe tkam bo tag ?

Mendoj qe cdo njeri kan fjalorin e tyre dhe per sa koh nuk me cenojne mua , sme intereson fare dhe skam asnje opinjon per kte pjes .

Tani nga nervat e siper dhe shajm se te kulluar sjemi,por mendoj qe femres nuk i shkon hic per shtat.
Degjon vajza te flasin si burra ne rruge dhe eshte per te ardhur keq.

Tani nga nervat e siper dhe shajm se te kulluar sjemi,por mendoj qe femres nuk i shkon hic per shtat.
Degjon vajza te flasin si burra ne rruge dhe eshte per te ardhur keq.
Por fatkeqsisht ai lloj i femres ne shqiperi duartrokitet,injoranca e perkthen si femer gangstere ate lloj.

Por fatkeqsisht ai lloj i femres ne shqiperi duartrokitet,injoranca e perkthen si femer gangstere ate lloj.
E vertet eshte kjo qe thuaj e kam hasur shume sidomos ne shoqeri kte gje. Une njeher thash padashje ne sy te babit pardje he vari lesht se skgj me pa shtrembert😂
Por kam patur e raste kur kam degjuar femra qe jan krenare per ate gje

T'gjithe perdorim, vetem se dikush ne fshehtesi, ska deshire te duket si eshte nrealitet.

robt mos shani ;p

i perdor po me shaka , kush di te kuptoje mire kush sdi varja lol

Back
Lartë