• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfar do i thoni anëtarit sipër jush ?

@centos gezohem per Ty! Uroj gjithe te jesh mire, familjarisht!
Mire dhe une ne pergjithesi, flm!
Shume respekt! 🤗

Qa me t'thane?

Kqyre veten, para gjithe tjerve.

@Kresha flm per nje keshille qe dikur ma ke jep jo qe se mora per baze, por e kuptova qe kishe te drejte!
Te pershendes ! 🤗

Hi @Urata jam e zemzeruar me ty 😛
Me kishe premtuar qe do ti martoje ti ciftet gjithmon 😏
Po ndejt larg antarevr mos i gripos! Doni sonte tju martoj veq vnoni maska se kam gripin e pulave! 😂
Te perqafoj dhe kur je e zemruar! 🤗

Po ndejt larg antarevr mos i gripos! Doni sonte tju martoj veq vnoni maska se kam gripin e pulave! 😂
Te perqafoj dhe kur je e zemruar! 🤗
Te shkuara ti kesh zemerushe.
Ngjitua gripin e pulave dhe te rosave bashke se kan imunitet keta nuk i gjen gje.

Bej qiftet si di vetem ti dhe mua e din ti 😘😘

Qpiju sa ma shume

Back
Lartë