• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Jo nuk kam nerva
Pse te terhoqi ai liber?

Ne te kaluaren libra fetar, por ka kohe qe lexoj edhe libra te historise, aty ketu teori konspirative, por edhe libra te psikologjise.
E din qe Budha sa ishte gjalle nuk themeloi fene e tij por pasardhesit?

Ne te kaluaren libra fetar, por ka kohe qe lexoj edhe libra te historise, aty ketu teori konspirative, por edhe libra te psikologjise.
E din qe Budha sa ishte gjalle nuk themeloi fene e tij por pasardhesit?
Di qe nuk ka lene asnje shkrim gjithcka gojarisht .

si i mbanin mend ndjekesit e tij te gjitha mesimet?

Nuk e di, por di qe ai ishte filozof, dhe nuk i mungonte asgje ne jete, ndaj vendosi te jetoje nje jete askete.

Cfare do doje te ndryshosh nga vetja e qe smundesh

Dua te mbaroj ca ndertime ne shtepi sa me pare po duan akoma kohe .

Keni shtepi dykateshe?

Jo nuk kam shtepi, apartman
Te pelqen jeta ne fshat apo qytet me shume?

Jo nuk kam shtepi, apartman
Te pelqen jeta ne fshat apo qytet me shume?
ne fshat sepse jeta e qytetit eshte bere stresuese per tgjithe qe degjoj ankohen lol

nje jete e thjeshte apo nje jete luksoze preferon?

Nje jete mesatare sa per tmos ja shtrire doren askujt
A e nderpret gjate bisedes bashkebiseduesin?

Varet me cilt miq, kam qe flasin me shume une i ndegjoje, kam miq qe une ju flas me shume, ata ndegjojne, nese eshte tema e tille bie fjala.

Cka smund te ndegjosh me shume?

budalliqe injorantesh shqiptare kur bejne shaka injorante ;p

ke mbaruar universitetin per cfare dege?

Shkollimin e konsideroje ceshtje private
A pin pije energjike?

Jo nuk pi
Ju?

As cigare jo :D
Po ti?

Alkoolin e kam kerkuar si me i ri, por nuk e perdori, edhe per shkak te fese qe e praktikoje me shume, por edhe qe nuk eshte i dobishem. Cigaren se kam dashur asnjehere, sme ka pelqyer, e urrej eren e duhanit e sidomos nrroba kur tkapet lool.
Mshkon mendja vetem per gjera tbukura :p

Pse mendon se pin alkool njeriu?

Ca e pine se mendojn qe u heq stresin po ne fakt genjejne veten se pasi del alkoli prap hallet aty jane lol , njesoj dhe me cigaren apo lojrat e fatit etc

te pelqen Albin Kurti?

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë