@Nina akuza te renda kundrejt tejeAte e di une qe shkronjat i ka te embla shejtanka ama shejtanin ne bark sa nje viç e ka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Nina akuza te renda kundrejt tejeAte e di une qe shkronjat i ka te embla shejtanka ama shejtanin ne bark sa nje viç e ka![]()
Ngapak te gjitha
Se mos je dhe ti djallzore si @Urata e @Nina qe me ftojne ne mekat qe te trradhtoj @shkupjane se te mbyta ne mes te forumit.Ngapak te gjithafaleminderit
![]()
Jo une nuk i ngacmoj burrat e huaj pa merakSe mos je dhe ti djallzore si @Urata e @Nina qe me ftojne ne mekat qe te trradhtoj @shkupjane se te mbyta ne mes te forumit.![]()
Hahaha pse ti nuk me trathtonn eee ca je ti at do ti se je gjithmon hottSe mos je dhe ti djallzore si @Urata e @Nina qe me ftojne ne mekat qe te trradhtoj @shkupjane se te mbyta ne mes te forumit.![]()
HahahahahaHahaha pse ti nuk me trathtonn eee ca je ti at do ti se je gjithmon hott![]()
Po un tkam trregu ty qe po te trradhtova veq me alea kam met trradhtuHahaha pse ti nuk me trathtonn eee ca je ti at do ti se je gjithmon hott![]()
Ca burri je ti kshtu e tradheto grun po lypshe dajakPo un tkam trregu ty qe po te trradhtova veq me alea kam met trradhtu![]()
Koke e mire si nicku qe mbanJo une nuk i ngacmoj burrat e huaj pa merak![]()
NormalKoke e mire si nicku qe mban![]()
Jo po i kallzoj tdrejtenCa burri je ti kshtu e tradheto grun po lypshe dajak![]()
Ruaje grun se ta marrin njerzitJo po i kallzoj trejten![]()
Pse me bari jam une qe te ruaj gruan!Ruaje grun se ta marrin njerzit![]()
Hahahaha ju e dini aty ruani njeri tjetrinPse me bari jam une qe te ruaj gruan!
@shkupjane ta doj burrin sa e dua une gruan ska mem trradhtu kurre![]()
Po ti @anza a ke ndonje bagabond qe ta luan zemren nga vendi?Hahahaha ju e dini aty ruani njeri tjetrin![]()
Vallai nuk po del dikush me lujt halaPo ti @anza a ke ndonje bagabond qe ta luan zemren nga vendi?
Po po as un ty as ti mua ska trathtiPse me bari jam une qe te ruaj gruan!
@shkupjane ta doj burrin sa e dua une gruan ska mem trradhtu kurre![]()
rren ai rren un jam angel ;p
ja kshu pra sa tmire jeni lolPo po as un ty as ti mua ska trathti