Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eshte shume i llogjikshem koncepti jot dhe jam dakort ne te por prap mendoj se cdo insan e ka nje pendes.Nuk kam asnje moment, pa marre parasysh deshires qe robi ka per te kthyer gjerat sic ishin, nje moment, nje skene, nje fjalim, nje kush e di cka, perfundimisht mendoj se plani i Zotit cdohere pa pike dyshimi eshte me i miri dhe do ngelet ashtu. Ndoshta momentin qe ti do deshiroje ta ktheje, do realizohej, por shume momente tjera qe t'i i ke perjetuar sdo ti kesh me.
Po, pendese per gjerat ku kam gabuar, por mundesia apo deshira per tu kthyer dhe rregulluar apo permiresuar apo edhe per te perjetuar nje ndjenje te veçant, do tme bente tjeter njeri jo ky qe jam sot. Per ata edhe kane thene qe nuk e din vleren apo rendesine e diçkaje vetem pasi e humbe.Eshte shume i llogjikshem koncepti jot dhe jam dakort ne te por prap mendoj se cdo insan e ka nje pendes.
Po ce do qe sme mund doteAh sikur ...njehere te mundja ...vetem njehere ..
Po ce do qe sme mund dote![]()
Mwro dhe kujtimet jane te bukura qe te kthejne mbrapa dhe heq pak mallinAh sikur ...njehere te mundja ...vetem njehere ..
Jo vaj medet po ja venç kuje thojQy ky .....eh po te rrahu e grua vaj medet
Një përqafim, në mes të Londrës.Cili eshte ai moment ose ndodhi per te cilen do beje gjithcka per ta rikthyer edhe nje here?