• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sygjerime librash per te lexuar.

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Ne kete teme kam deshire qe ti sygjerojm njeri-tjetrit libra nga autor Shqipetar ose te huaj,duke shkruajtur titullin e librit dhe pak nga permbajtja e cila do te na ndizte imagjinaten dhe do te shtonte kuriozitetin per te shfletuar librin.
Po e filloj une me nje liber te sygjeruar nga autori

Daniel Glattauer
-A te kam folur ndonjeher per eren e veriut?

Liber interesant i cili flet per dy te rinje te cilet njifen nga nje email i derguar gabimisht dhe vazhdojn komunikimin mes tyre duke forcuar komunikimin dhe duke thelluar dashurin mes njeri-tjetrit……

A ka mundesi te ekzistoje ne realitetin e perditshem nje strehe me e mbrojtur per ndjenjat me te thella se ajo virtuale?

“Emi na pergjigjet me fjalet.
“Të shkruash është si të puthësh, veçse pa buzë.”

Back
Lartë