• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Me pyet ose me thuaj….

Pyetje per te gjithe @Urata @Nina @Mignonne @No_Money @shkupjane @DR02 @Claa @TopBoy @Skyline. @centos etj etj
Ke do donit te largonit nga forumi jepni nje emer😌
Une s’bej pjes ne kte koment:
Jam i Gjith anshem!

Ndersa ata qe i kam fut un disa i kam hequr nga Banned disa i ka hequr update e vjeter, por disa i kam kthyer prap ne Banned!

Mendoj qe tani forumi ka me shum qetesi e pse jemi me pak se para mbylljes shum me pak ne fakt por jemi ne qetesi.

Kemi goxha antar/e te ri, po ngritemi dal nga dale por shum sigurt dhe dua te te ngritemi dit e me shumë ne debate e tema te reja e te mira kultivuese per forumin dhe per neve.

Sa te stabilizohet dhe verzioni i ri qe eshte ne format 2.3.0 Beta te behet i plotfuqishem do kemi Aplikacione e Optsione te reja gjana te reja qe mendoj do jet dicka me e bukur per te gjithë.

🤗🤗😘

Une s’bej pjes ne kte koment:
Jam i Gjith anshem!

Ndersa ata qe i kam fut un disa i kam hequr nga Banned disa i ka hequr update e vjeter, por disa i kam kthyer prap ne Banned!

Mendoj qe tani forumi ka me shum qetesi e pse jemi me pak se para mbylljes shum me pak ne fakt por jemi ne qetesi.

Kemi goxha antar/e te ri, po ngritemi dal nga dale por shum sigurt dhe dua te te ngritemi dit e me shumë ne debate e tema te reja e te mira kultivuese per forumin dhe per neve.

Sa te stabilizohet dhe verzioni i ri qe eshte ne format 3.0.0 Beta te behet i plotfuqishem do kemi Aplikacione e Optsione te reja gjana te reja qe mendoj do jet dicka me e bukur per te gjithë.

🤗🤗😘
Mezi po presimmm❤️

Back
Lartë