• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfare Ndjeni Kur Perqafoni Partnerin/en?

Ka njerez qe nuk e kane patur kete mundesi me u ndje keshtu.
Njerezit gjejne lumturi dhe nepermjet kujtimeve?
Edhe ka sigurisht.

Por për mua asht gjaja ma e bukur edhe ma sublime dhe e pastër që kam pas. ?
Nëse do isha kthy mbrapa me kohën prap do kisha zgjidh atë, vetm do e dëgjoja ma shumë..

Por edhe unë jam kokfortë e baj në mwdjen teme shpwsh..??

Edhe ka sigurisht.

Por për mua asht gjaja ma e bukur edhe ma sublime dhe e pastër që kam pas. ?
Nëse do isha kthy mbrapa me kohën prap do kisha zgjidh atë, vetm do e dëgjoja ma shumë..

Por edhe unë jam kokfortë e baj në mwdjen teme shpwsh..??
Duhej qe te kishte dhene mundesi reflektimi, nje ndjenje e bukur si kjo me shume se gjithcka do mirekuptim.
Por edhe ti duhej te ishe me e degjueshme.
Te perqafoj dhe me gezove me keto qe ke shkruar sot.
Uroj qe te mbreteroje ne shpirtin tend perseri nje dashuri e tille perjetesisht??❤️

Kur vendosa ta dëgjoj, se vetm pjesa e forumit ka ken problem ..

Mora bllok!.
Ku e vetmja gjaaaa qe dojaa asht koha, koha dhe koha!
Sa për ket pjesen e urimit.
Flm por nuk mê interson ta kem dikë tjr!
As nuk do e kem!
Realisht ma mir jam vetm se me tjr kend! ??
Per nje dashuri te tille une do beja gjithcka, ne te mire te te dyve sigurisht, e ndersa thua se nuk te intereson tjeter, e kisha fjalen qe mund ti jepni mundesine njeri tjetrit te jeni prap bashke, e ndryshe Zoti e befte mire, ca te them une??

Ethe

Edhe perqafimin e beni erotik. Merrni frym thell e qetesohuni se thjesht nje perqafim esht 😂

Butesi,qetesi,relax take it easy,humbas brenda tij duke u zhytur ne mendime dhe pastaj me ze gjumi me sekonda, faleminderit partneri im besnik jastiku im me pupula 😛

Back
Lartë