• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë keni gatuar/ngrënë sot?

Kjo me 100 lek korent ben 100 km
Eshte super komode dhe e rehatshme ai makin.
Por realisht ja vlejn
E di une se kam leviz me kto po ne qytet jan super makina per rrug te largeta doja me dit se aty calon pak mhb 😂

E merr shtruar ti 😂😂
Pastaj problemi eshte se kur vjen nga korca te duhet makin tj per tleviz kte hall kam une 🦧
30-50 min e karikon e leviz.
Keto kan nje sistem qe ne dyshez kur frenon vetkarikohen. Sig pak por te ndimon. Nga qafthana deri ne elb nuk harxhon fare max 1%. Pastaj nga elb ne tiran harxhon 10%.
Nga tirana durres don 20% vajtje ardhje.
E njejta gje edhe ne elb.
Edhe ne kruj po njesoj.
Ne qytet leviz 1 jav me nje karikim.
Gjithmon per id3
Se id 4 eshte akoma dhe me mire se ben me shume km.

Back
Lartë