• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila është gjëja më e keqe që ju ka ndodhur ndonjëherë?

Te gjith kan kaluar momente te veshtira ne jete.Shpresoj dhe uroj asnje mos te kete veshtiresi ne cdo aspekt.Persa i perket vetes sime God gives me second chance 2 live .I m so blessed and thats why i see things with sportivity .
Ps:mos me hapni me tema serioze cause they change my mood.Good vibes only

Po filloj me mua, Ikja e Mamit nga kjo Botë esht dhe do mbetet per mua gjeja me e keqe qe mka ndodhur!! :(

nuk po ti jap like Statusit sepse sme pelqen ceshte e drejta
ti shkruan per fatkeqesite e tua e une ti jap like
asnjihereeeeeee
megjithate me vjen keq per disfaten qe ti ke pasur ne jete
te pershendes rrusho e te jesh mire

te keqiat e mia ne jete ??????
ehhh ja u siguroj qe jane shume shume me shume se kaq
falenderoj zotin qe jam gjalle e me ka rikthyer serisht ne jete !!!
te zej e ti numeroj ??
jo me mire qe jo
por di te te them vec 2 fjale
Allahu me ka sprovuar
1-vdekje te familjareve << jo vec nji person >>
2-Vdekje e imja << 2 here vdekje klinike >>
3-Carje zemre
4-Disfate ekonomike dikur
5-zhgenjim nga shoku i ngushte
6-zhgenjim dikur nga njerzeve te mij qe ju besoja verberisht
7- Probleme me Biznesin
8 vjedhje e biznesit
9-Perdorja e emrit im nga te tjere
10-disfate ne arsimim << jam 34 vjec e po i bej 22 vite arsim >>

Doni me ???
Sepse kam ende te tjera
por vini ecen me shprehjen
O ALLAH PA HALL MOS ME LER AMA HALL MBI HALL MOS ME VER

Vdekja e babit tim.
Ka gje me te tmerrshme sesa te te vdes prindi,e te tvendosin nofken "jetime":(:(.

Patjeter qe ka !

Psh, te vritet ose te vdes dikush per fajin tend... (shembull)

Kam provuar nje verbim te perkohshem rreth 9 ore...

Vdekja osht gjoja me e keqe qe mund ti ndodh dikujt kushdo qoft ai ajo apo rrethanat shkaqet qe te cojn drejt saj.Mos na vont zoti ne prove asnje prej nesh .Edhe pls mos na e kujtoni mo ?

"Po filloj nga burrat e martum ketu qe gjujne gocat pa asnji turp???
Qyyyyyy qy qy
Kush eshte i martum e tallet me gocat ktu ju thyfshin gishtat kur bojne enter ato llafet e tyre✌️?"

Back
Lartë