• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Miqte tuaj vijne tek ju zakonisht per.......

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

1- Nje opinion te sinqerte

2- Keshille

3- Qejf

4- Ide te reja

Zakonisht miqte e mi vijne per:

Ide te reja duan ene mendimin tim spo them te gjithe por disa po.
Edhe per keshilla sepse kur ndan dicka me dike mund edhe te ndryshosh mendim dhe e mer per baze keshillen e miqeve.
Por ka edhe nga ata/ato qe vin per qejf me pi jafe e llafe i themi ne.???

2- Keshille

3- Qejf

4- Ide te reja

Per te gjitha keto

Nuk kam miq, por shoqet e mia per cdo gezim apo merzitje, i ndajme bashke?

.... mikëpritjen me fytyrë të qeshur. Pastaj më kanë thënë se bëj çajin dhe kafen jashtëzakonisht të shijshëm. ?

Kam disa qe vine tek une per ceshtje interesi, disa te tjere per qejfi, sepse u shkon muhabeti. Ka te atille se me duan si vella, njihemi tash e 20 vite apo edhe me shume, qysh nga vegjelia. Ka edhe per biznes, ka edhe per humor, pra shoqeria eshte e ndryshme, sic mund te kene ata arsye te ndryshme, mund te kem edhe une gjithashtu.

2- Keshille

3- Qejf

4- Ide te reja

Per te gjitha kto vijne

Back
Lartë