• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ne shkolle ti ishe/je.....

Un ne shkolle isha sa per numer por dhe me i zgjuti shkolles saqe ne moshen 13 14 vete drejtori shkollesh me tha qe mos ec ma sepse je teper inteligjent e seksi per kte vend…. E un ja degjova fjalen aty dham duart e morem drejtime te ndryshne

Isha isha qe me mire mos kisha qen :p se gazep jam ber per ato koh we isha… mbaj mend mbledhjet me prinder ose me sakt mbaj mend qe plaka ime sikte kurr ke mbledhjet se thoshte ca te degjoj budalliqet e tua aty sikir smjaftojn kto qe ben ktu ne shpi :p

Isha isha qe me mire mos kisha qen :p se gazep jam ber per ato koh we isha… mbaj mend mbledhjet me prinder ose me sakt mbaj mend qe plaka ime sikte kurr ke mbledhjet se thoshte ca te degjoj budalliqet e tua aty sikir smjaftojn kto qe ben ktu ne shpi :p
Mos e vrit mendjen as te mit nuk erdhen kurre se sdonin te degjonin budalliqet😂😂

Mos e vrit mendjen as te mit nuk erdhen kurre se sdonin te degjonin budalliqet😂😂
Eh kemi qen periudha te ndryshme por un jam nder te paktet nxenes qe ne 4 vjecare me perjashtuan se gjith shkonin me qef shkolle un e hodha ne ere te bekumen shkolle me nje bombel gazi e nje kapsolle 50 lekshe

Kam qene gjithmone e qete dhe nxenese e mire si ne tetevecare e ne gjimnaz e ne Fakultet ... gjithmone kam bere gerat normale gjithmone me thonin person i qete

Back
Lartë