• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Endrrat!!

Mirëmëngjes
@Opium je bërë i ndjeshëm. Po hap tema si @Anabela veçse pak më të (ëmbla) u bëre version i saj. :p
Sa për temën më je bërë makth se më del kudo.:D

Nuk e dija qe kisha nje ndjeshmeri te pergjumur... U desh dikush t me zgjoje ! :p

Kam pare makth... une duke i pre koken kreatures me te bukur mitologjike :p

Last edited by a moderator:
O perendi, nuk e di nese duhet ta them, pashe ne enderr sikur kishte rene serveri i chatit dhe forumit dhe kishin humbur edhe paswordet.
Hapa syte e thashe me vete: jallah ç'behet kshu! Mire qe ishte enderr!

Jalla ju shihni enderra me dashuricka :p.
Thojeni cop qe shifni enderra me seks se nuk ju shan kush.
Un shoh enderra sikur po rrezohem nga lartesi te medha,i shoh shpesh.
E kur shoh enderra te tilla nuk me zen me gjumi.

Une shoh tre lloj endrrash:

1. Endrra sikur bie nga lartesite
2. Endrra sikur jam akoma ne gjimnaz
3. Endrra te lagme

Kam parë ëndrra të bukura si nëpër filma romantik :p , por dhe të këqija kur kaloj në ditë të vështira. :)

Last edited:
E cte han ajo dy lekshja more aman, ca do me u bo ti mo?! Endrra ime, kush te tha qe shof endra vec makthe shof, e né ato ci sei di già : p
Endrra plakes tende moj cpun.kam.me ty te me.doje vjerra pa pastaj do me.duash e. Ti.se ske ku ja mban :p

Nje djall ben ftyren.eE engjellit fare thjesht :p kshu qe mos vi doren ne zjarr

Back
Lartë