• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Big Brother i NT2

Nese me tregon S24 ultra ke 24 ekzemplare te pabotuara me nga 24 strofa seicila, 24 perqafime dhe 24 bekime qe te bjere nje burre si une
Ihaa i bjen per 100 vjet kam fitu big brother me radhe! 😂
Dakord jam! 😁

Sa cop te duhen
Deshirat e tua per mua jane urdher, sikurse deshirat e mia te drejtohem vetem ty xhindit realizues😅
Mjafton te marr epitetin , poete dhe te te rrezoj nga froni! 😂🤗

Tash t them m'vje keq nuk gënjej dot.
M'bëhet qefi se ishte konkurent i fort e shihja si rrezik.
Problemi qëndron me kë t merem se vakët ktu 😒
JU beni lojen tuaj, secili ne vete gezon forcen e konkurentit ! Te gjithe rrezellini nje pasuri shpirterore qe jeni per tu admiruar! 🤗

Back
Lartë