Jo mo ku ngjaj une me KjarenPo mos ti je Kiara mi xhan jo olta![]()
Ajo e urt e but...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo mo ku ngjaj une me KjarenPo mos ti je Kiara mi xhan jo olta![]()
Ti nuk mban llulle ne goje si ajoJo mo ku ngjaj une me Kjaren
Ajo e urt e but...![]()
E pra fiks se smbaj sjam ajo ;pTi nuk mban llulle ne goje si ajo![]()
Mire o Olta veju flaken atehereE pra fiks se smbaj sjam ajo ;p
Njeriu qe ska argumenta ja fut kaq shkurter.Mos u merrni me llafe![]()
Banor pershendetje
Sot starton rifillimi i edicionit te radhes se Big Brother Netedy,ky edicion mundesohet prej Vellait te madhe @centos .
Antare e jurise eshte @Urata e cila me vigjilencen dhe qetesin e saj do japi mendimet e saj lidhur me antaret,debatet apo situatat e kendeshme dhe te pakendeshme qe do te ndodhin brenda shtepis me te madhe.
Pa humbur kohe fillojm me prezantimin e antareve te cilet jane:
@shkupjane
@Moonrunes
@Kiddo
@Claa
@Lotus
@Anisa
@Inna^
@CaTaLeYa
@Irini
@Rrelse
@Ohana
@Skyline.
@Medusa
@EkzoTiiKee
@Qatipi
@Klodii
@NOUR
@Niko
@frani1
@Mogli
@Lektor
@MrCool
@aB||
@ABC
Keta jane antaret tane te cilet do te na falin shume humor dhe mbi te gjitha do behen shembulli perfekt se bashkjetesa ne grup eshte e mundur dhe aty mbizoteron respekti.
Sa me pak grupime,sa me shume shkulje flokesh dhe fitoft me i miri![]()
Po re futu njeher ne tre muaj ti se ta gjej unMua me paske lene publik te votoj e![]()
Kam qen tu muntu kamrat e bigut ne forum prandaj skam qen aktivPo re futu njeher ne tre muaj ti se ta gjej un![]()
Hahahahaha lot te parit eee
Flitet vërdall se në Prime do ket një hyrje me parashutë që do trazojKam qen tu muntu kamrat e bigut ne forum prandaj skam qen aktiv![]()
Kur te behesh aktiv do te fus si antar vipKam qen tu muntu kamrat e bigut ne forum prandaj skam qen aktiv![]()
Shkulja floketUne vendosa te bej sher te keq me @MrCool
Hahaha qetos eshte hahagaShkulja floket![]()
Iiii sa shpif tiii/me ze i byf ven , edhe shikon vajzat tu be sherr per Mrcool
kam qef me pa sherr prandajIiii sa shpif tiii
Ce ja perkedhel egon ktij moj?![]()

Si mundesh te rrish me nje njeri qe e floket e veta e kane tradhtuar dhe e kane braktisur?!Hahaha qetos eshte hahaga