Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PseFemrat shqiptare te bukura@Medusa ke pir sot?
Jeni si shpirt vallai ku skam qen kam par shume femra po e shemtojn shume veten kyhen me kto boddyt crem vin era qenPse
Shum t mira jemi
Me kujtoi ate historine kjo tema kur i verdallosej njeri ne durres njones edhe 1 jave rresht i thoshte: aman o yll sa e bukur je, me trego ca ha qe je kaq e bukur?
Edhe nje dite i plasi shpirti asaj e ja ktheu pergjigjen: Po ta tregova do e hash e ti ca ha une qe te behesh i bukur?
sallam lol hahaNa shpjego dhe ne fshatareve, ca ka ngrene kjo bukuranja se s'kuptova gje?!![]()
Sallam ha dhe Ardit Gjebrea nga ai Hako por s'eshte bere bukuransallam lol haha
kam degjuar dicka per te lolSallam ha dhe Ardit Gjebrea nga ai Hako por s'eshte bere bukuran![]()
E zbukurove icik ne fundMe kujtoi ate historine kjo tema kur i verdallosej njeri ne durres njones edhe 1 jave rresht i thoshte: aman o yll sa e bukur je, me trego ca ha qe je kaq e bukur?
Edhe nje dite i plasi shpirti asaj e ja ktheu pergjigjen: Po ta tregova do e hash e ti ca ha une qe te behesh i bukur?