• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Po sikur...

Ku e ke pare ti qe eshte vepruar keshtu deri tani?! Me perjashtim te arrestimit te Fatos Nanos nga Sali Berisha, edhe ai nje arrestim me motive politike.
Me thuaj nje rast tjeter arrestimi qe ka ndodhur ne Shqiperi ne keto 28 vite tranzicion te ndonje peshku te madh dhe qe te jete denuar?! Zero!

Spo me kupton @Frank, po te them qe sot nderhyhet ne drejtesi ndaj nuk ka arrestime, ti thua qe te ishe ti kryeminister do i fusje brenda,a nuk eshte e njejta gje nese ti nderhyn ne gjyqesor. Po te them qe duhet 1 sistem qe askush nga politika mos te kete mundesi nderhyrje, qofte dhe kryeministri.

Kur se kapish ti qe e shkruan ta kapish une? Lol

Kur se kapish ti qe e shkruan ta kapish une? Lol
Vllai kapish mer se ndryshe do ishte thjesht nje cop mishi me dy sy apo pa dy sy c'rendesi kan :D hahahaha po ti qe mprek ntela do me i zon mbreti rrugen se kuptoj PSE ?? CFARE ???

Vllai kapish mer se ndryshe do ishte thjesht nje cop mishi me dy sy apo pa dy sy c'rendesi kan :D hahahaha po ti qe mprek ntela do me i zon mbreti rrugen se kuptoj PSE ?? CFARE ???

Po terhiqem se nuk kam inteligjencen e mjaftueshme per te kuptuar ca ke shkruajt! Poshte morri kuq :p

Spo me kupton @Frank, po te them qe sot nderhyhet ne drejtesi ndaj nuk ka arrestime, ti thua qe te ishe ti kryeminister do i fusje brenda,a nuk eshte e njejta gje nese ti nderhyn ne gjyqesor. Po te them qe duhet 1 sistem qe askush nga politika mos te kete mundesi nderhyrje, qofte dhe kryeministri.
Seyfert Po te kuptoj shume mire por nuk Po kuptohemi:p lexoje me kujdes pyetjen dhe pergjigjen qe i kam dhene.
Nese do e kisha ne dore nje gje te tille do e shkelja demokracine per te sistemuar sado pak sistemin.
Vetem nje dore e forte do bente pune ketu, me te gjitha menyrat, qofte edhe ajo e nje kryeministri. Besoj me kupton tani.

Po terhiqem se nuk kam inteligjencen e mjaftueshme per te kuptuar ca ke shkruajt! Poshte morri kuq :p
Or kullinho de brazilao pse do me u perplas kot me kot pa lidhje pa kuptuar apo sjena dhe TUF ne 12 Do merzitesh se do skuqet qyteti miushave si ty e ky @Seyfert !!

Do mbushja xhepat e mi
Më pas të hallës, dajës, tezes, xhajës, kushos 1 të 2 e me radhë?

Si tjeret nje her mbi kal thiken fyt popullit ta din e ata cdo te thot katunari mbi kale :p

Me kane lene me trauma qe prej nje viti ne nje ishill,ishalla sbie
Po sikur mos te te gjenden leke dhe te jesh sh e uritur?

Back
Lartë