Un direkt ca dush pyet kejt tregojSa hileqar jeni,dhe doni pyetje dhe su prgj,jeni mesuar pyetje cila ngjyre te plqn me shume![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Un direkt ca dush pyet kejt tregojSa hileqar jeni,dhe doni pyetje dhe su prgj,jeni mesuar pyetje cila ngjyre te plqn me shume![]()
Sme njohin hicE vogel e vogel ti po ide te medha lol
lejla lolSa hileqar jeni,dhe doni pyetje dhe su prgj,jeni mesuar pyetje cila ngjyre te plqn me shume![]()
Ti u prgj jo si ktaUn direkt ca dush pyet kejt tregoj![]()
Gjith kush? Sa u hallakate! Pse kam shqipe te pa kuptueshme eme ty gjith qeshtu e kam pas zor qe jem marr vesh ama e kemi @Claa spjegon gjera , qite ni foto ndash mi terhek fjalt e mia per ty qe thash se je ba si prokolic e traktorit
![]()
Dhe ti u prgj po kta te turpshmitlejla lol
Po mi stmar vesh se ca thu ndonjeher se i ke me kunjaGjith kush? Sa u hallakate! Pse kam shqipe te pa kuptueshme e
Kta frigohen se mos humbin , un skam ca humbTi u prgj jo si kta![]()
Jallah un me kunjaPo mi stmar vesh se ca thu ndonjeher se i ke me kunjadeng deng
Ah sa e mir jeJallah un me kunjapo ke gjet mo drejt se un mos me thocin sky po vetem line
![]()
Cuno nuk ngreht dore mbi femrat!Ah sa e mir jeper nje te rrafur
Llotarin americaneKeto qe jane me 2 3 nicka, ose qe bejne sikur nuk na njohin, dhe fshehin kush jane..per cfare arsye e beni, dhe cfare fitoni?
Jo me kush tha doren me shkelmCuno nuk ngreht dore mbi femrat!
Zoti na ruaj ment e kres, as 1ore e asnje nate me asnje. Prite zot rrezikun
Thash do vish te na ndricosh pakUne smarr vesh per vete![]()
Zoti na ruaj ment e kres, as 1ore e asnje nate me asnje. Prite zot rrezikun
Ske naj pytje tjeter ti?![]()
Ku pytja?