Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E dua.@The_Joker e do izminin me verte apo tall lesht![]()
Po daculi e vogel un Centosin e kam shummmmmmmm xhan dhe dua qe ai te jete gjithmon shumeeee i lumtur
Ta puq gushen me arom bebiE kam presidentin jasht
Po ne menyre dashurie apo fiksim per te flirtuar asnje nuk shohe,kurse qe kam cik si shume xhan ketu ne menyre qe dhe ti e di vet shoqerore eshte Dejv,ti dhe @Mignonne![]()
Te verteten e vetem te vertetenT verteten fare do![]()
gjyshi esht shum djal i mirTe verteten e vetem te verteten![]()
Prap e sigurt qe ai te do shume,te gjithe e kemi par ndryshimin e dejv prej tejegjyshi esht shum djal i mir
Por jo per formatin tim
E kam xhan![]()
Di ca gjera me shum unPrap e sigurt qe ai te do shume,te gjithe e kemi par ndryshimin e dejv prej teje![]()
Une dua qe te dy te jeni te lumtur e kaq mjaftonDi ca gjera me shum un
Prandaj i them kto
![]()
Presidentin!
Ginjen.Presidentin!![]()
Do te bej nje pyetje e do te bej te lesh vrt forumin,po ik tn kalama i shpifurGinjen.
Beje heDo te bej nje pyetje e do te bej te lesh vrt forumin,po ik tn kalama i shpifur![]()
Ke ke pik te dobet nga gocat ktu,qe e ke shumeeee xhan,mos thuaj asnje kotBeje he![]()
Qe kam xhan?Ke ke pik te dobet nga gocat ktu,qe e ke shumeeee xhan,mos thuaj asnje kot
Po per te dashur? Ke do?Qe kam xhan?
Ty.
Nuk dua njeri.Po per te dashur? Ke do?