Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kush te paska zhgenjy aq shumeTe pushteti apsolut i mashtrimit
Zhgenjimi dhe realiteti jan dy forma te ndryshme brenda nje mendimi qe duhet shprehur ne liri te plot.Kush te paska zhgenjy aq shume
Po mendimi ne liri te plot dhe perceptimi i realitetit shprehet duke u bazuar diku apo ashu tka then naj shoqeZhgenjimi dhe realiteti jan dy forma te ndryshme brenda nje mendimi qe duhet shprehur ne liri te plot.
1-nuk kam shoqePo mendimi ne liri te plot dhe perceptimi i realitetit shprehet duke u bazuar diku apo ashu tka then naj shoqe
Spo te kerkon njeri llogari thjesht mu duk perceptim i gabum dhe mendova qe do kesh naj arsye1-nuk kam shoqe
2-nuk marre ndikime bazuar ne realitetin e tjetrit.
3-nuk jap llogari per mendimin tim personal,apo pervojat e mija qe arrin kete konkluzion.
Dhe nese kam mos prit ta ndaj me tySpo te kerkon njeri llogari thjesht mu duk perceptim i gabum dhe mendova qe do kesh naj arsye
Spo pres ta ndash jo por ,meqe e kishe shpreh mendimin publikishtDhe nese kam mos prit ta ndaj me ty
Pervec nje mendimi perciptazi
Kur te kesh pire kafen e 3 flasim serisht xhanSpo pres ta ndash jo por ,meqe e kishe shpreh mendimin publikisht![]()
Ndryshe nga ty skam nevoj per kafe per mos tja fut kotKur te kesh pire kafen e 3 flasim serisht xhan![]()
Sekretar i gjinis mashkullore je a?Ndryshe nga ty skam nevoj per kafe per mos tja fut kot![]()
Po pse do met gjet naj burreSekretar i gjinis mashkullore je a?![]()
E kam e kam jam e lidhur koke e kemb e zemer e byc bashkePo pse do met gjet naj burre![]()
Atehere i bi qe paske qef met mashtruE kam e kam jam e lidhur koke e kemb e zemer e byc bashke![]()
Ose te aktivizoj ato gishtat dhe neuronet e tuaAtehere i bi qe paske qef met mashtru![]()
Epo ndoshta zgjodhe menyren e gabur ,do ishin aktivizu nese do thoje skamOse te aktivizoj ato gishtat dhe neuronet e tua![]()
Mir ja baneOse te aktivizoj ato gishtat dhe neuronet e tua![]()