Yyyyyyyy kadale kadale mos gjykoni kaq keq meshkujt nese jan ne nevoj sdo te thote qe jan plera,cik me tolerantNjerez plehra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Yyyyyyyy kadale kadale mos gjykoni kaq keq meshkujt nese jan ne nevoj sdo te thote qe jan plera,cik me tolerantNjerez plehra.
Plera jan kur e bejn te udhesYyyyyyyy kadale kadale mos gjykoni kaq keq meshkujt nese jan ne nevoj sdo te thote qe jan plera,cik me tolerant
Do ti ha ato gishtat tyPlera jan kur e bejn te udhes
kaq shkurt sa pershkruhet ketu, ska asgje te keqe.Tani po hap kte temen sepse kam par shume vajza qe u japin para te dashurve te tyre,dhe doja te dija a ju duket gje normale kjo qe nje mashkull ti kerkoj te dashures se vet ti blej nje paket cigare?
Po te jet e perseritshme ky veprim?kaq shkurt sa pershkruhet ketu, ska asgje te keqe.
I bie te kete kap telebingo ai tipiPo te jet e perseritshme ky veprim?
JackpotI bie te kete kap telebingo ai tipi![]()
Nuk thashe meshkujt, por te gjithe si femra dhe meshkuj, kush kerkon leke eshte nje cope plehre, parazit, mikrob e aq me shume.Yyyyyyyy kadale kadale mos gjykoni kaq keq meshkujt nese jan ne nevoj sdo te thote qe jan plera,cik me tolerant
OksNuk thashe meshkujt, por te gjithe si femra dhe meshkuj, kush kerkon leke eshte nje cope plehre, parazit, mikrob e aq me shume.
Kaq se sdua te them me shume.
Ne hall te gjithe ndihmohen, por te mban e jotja.
Personi ne fjal qe une u bazova qe kerkon para eshte 24-25 vjec sme duket gjimnazistAsgje normale nuk ka ama duket si histori gjimnazistesh apo konviktoresh, nuk ngjan me nje problem social apo shoqeror.
Dakord Kiddo por prape si gjimnazist me duket.Personi ne fjal qe une u bazova qe kerkon para eshte 24-25 vjec sme duket gjimnazist
mu kujtua zysha ime e kursit . Me tregonte gjithmon qe i blinte te dashurit paketa cigaresh , i paguante kafet etjer . Ta maresh nga nje ane pse mos ta bejm dhe ne femrat kur meshkujt e bejn për ne ? . Por koha ka treguar qe ku ka interes për para e të mira materjale, sherbime etjer , ska dashuri .Tani po hap kte temen sepse kam par shume vajza qe u japin para te dashurve te tyre,dhe doja te dija a ju duket gje normale kjo qe nje mashkull ti kerkoj te dashures se vet ti blej nje paket cigare?
Ca paragjykuse jini ju femrat me nje paket cigare....Tani po hap kte temen sepse kam par shume vajza qe u japin para te dashurve te tyre,dhe doja te dija a ju duket gje normale kjo qe nje mashkull ti kerkoj te dashures se vet ti blej nje paket cigare?
Epo mos thoni qe ju shumica e te rriturve qe jeni te pjekur se ja duket sa fiks si gjimnazistaDakord Kiddo por prape si gjimnazist me duket.
Ore i kerkonte ti paguante naften e makines se ja fute kot ti tn madje dhe hotelinCa paragjykuse jini ju femrat me nje paket cigare....
Pse ata 25 vjecaret te pjekur i konsideron ti?Epo mos thoni qe ju shumica e te rriturve qe jeni te pjekur se ja duket sa fiks si gjimnazista![]()
Ajo ja pagunte ?Ore i kerkonte ti paguante naften e makines se ja fute kot ti tn madje dhe hotelin![]()
Mosha eshte thjesht nje numer ke dhe 16 vjecar me te pjekur se nje 30 vjecarPse ata 25 vjecaret te pjekur i konsideron ti?