• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mardheniet ne cift!

Alice

BlacK LoVe
LV
0

Tani po hap kte temen sepse kam par shume vajza qe u japin para te dashurve te tyre,dhe doja te dija a ju duket gje normale kjo qe nje mashkull ti kerkoj te dashures se vet ti blej nje paket cigare?

Normale sme duket nese do ishte veprim i perseritur sepse ai mundet me punu edhe me i fitu, kurse nganjehere so diqka jo normale kur e do besoj qe ja vlen edhe me ja ble 😂

Tani po hap kte temen sepse kam par shume vajza qe u japin para te dashurve te tyre,dhe doja te dija a ju duket gje normale kjo qe nje mashkull ti kerkoj te dashures se vet ti blej nje paket cigare?
Mua po shume normale me duket,vec te ndahet qellimi i nevojes nga “abuzimi” te gjithe kalojn situata te ndryshme ne jete ku ne momente te ndryshme ngelen pa te ardhura dhe pse jo aty ku eshte mundesia te mos ndihmohet?

Mua po shume normale me duket,vec te ndahet qellimi i nevojes nga “abuzimi” te gjithe kalojn situata te ndryshme ne jete ku ne momente te ndryshme ngelen pa te ardhura dhe pse jo aty ku eshte mundesia te mos ndihmohet?
Por sdo me pelqente fakti ts bente te udhes kete veprim

un do ti thoja ca burri je ti te mbaj i femer lol

Me i harru paret ose kartelen OK, perndryshe veq fmia lypin ashtu.

Back
Lartë