• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila është ndjenja më e keqe që e përjeton njeriu në jet?

Me hamendje mund të flasim, po t'i përjetosh është tjetër gjë.
Nuk besoj se i kemi provuar të gjitha... që ta dimë.

Njerzit jan si shkembinjet te fort ne aparenc dhe te pamposhtur ndaj te ftohtit,vapes,lageshtis,durojn mbi shpinen e tyre peshe te papeshuar dhimbjeje dhe sprove...por...shkepusni dy copeza shkembinjesh dhe goditini me njera tjetren dhe shikoni therrmimin qe ndodh,ashtu dhe ne therrmohemi vetem nga goditja e qenies ton nga po e njejta qenie sidomos aty ku ka besim te palimituar dhe te tradhtohet ndjenja shpresa endrrat,ashtu sic godasim dy copezat e gurit ashtu goditet edhe ndjenja jon dhe behet "ndjenja me e keqe"
Me siguri di qe ndjenja e keqe eshte pjes e jona sa te jemi gjall do sprovohemi ti provojm te gjitha dhe ajo nuk ka limit dhe perkufizim,do vec forc perballjeje dhe tejkalim asgje me teper.

Njerzit jan si shkembinjet te fort ne aparenc dhe te pamposhtur ndaj te ftohtit,vapes,lageshtis,durojn mbi shpinen e tyre peshe te papeshuar dhimbjeje dhe sprove...por...shkepusni dy copeza shkembinjesh dhe goditini me njera tjetren dhe shikoni therrmimin qe ndodh,ashtu dhe ne therrmohemi vetem nga goditja e qenies ton nga po e njejta qenie sidomos aty ku ka besim te palimituar dhe te tradhtohet ndjenja shpresa endrrat,ashtu sic godasim dy copezat e gurit ashtu goditet edhe ndjenja jon dhe behet "ndjenja me e keqe"
Me siguri di qe ndjenja e keqe eshte pjes e jona sa te jemi gjall do sprovohemi ti provojm te gjitha dhe ajo nuk ka limit dhe perkufizim,do vec forc perballjeje dhe tejkalim asgje me teper.
Tradhtitë dhe dashuritë e humbura janë ndjenja shumë të këqija, por harrohen dhe shërohen me kalimin e kohës.

Tradhtitë dhe dashuritë e humbura janë ndjenja të këqija, por harrohen dhe shërohen me kalimin e kohës.
Nuk sherohen,kamuflohen vetem dhe ne realitet mbeten nje vater e hapur plage e cila nuk do te lejoj kurre te besh paqe as me veten as me jeten.

Nuk sherohen,kamuflohen vetem dhe ne realitet mbeten nje vater e hapur plage e cila nuk do te lejoj kurre te besh paqe as me veten as me jeten.
Mbetet një plagë e hapur nëse njeriu dëshiron të jetë kështu. Këmbëngulja për të mos harruar, i sjell vetëm dëm vetes. Por koha do të bëjë të sajën, edhe sikur të këmbëngulë.
Një dashuri e humbur është një vdekje e vogël. Sa më shumë të humbasësh, aq më shumë rritesh, ose plakesh.

Mbetet një plagë e hapur nëse njeriu dëshiron të jetë kështu. Këmbëngulja për të mos harruar, i sjell vetëm dëm vetes. Por koha do të bëjë të sajën, edhe sikur të këmbëngulë.
Një dashuri e humbur është një vdekje e vogël. Sa më shumë të humbasësh, aq më shumë rritesh, ose plakesh.
Mire
Naten e mire befsh

• Pëlqej
Reactions: DAG
Back
Lartë