Shqiperia eshte vend i vogel xhan, t'i shohesh si u qarkullojne videot "hot" ketyre neper whatsapp-e te iken mendja. Po VL ashtu e kane ndertuar karrieren.??I ke mbajt pishën ti asaj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shqiperia eshte vend i vogel xhan, t'i shohesh si u qarkullojne videot "hot" ketyre neper whatsapp-e te iken mendja. Po VL ashtu e kane ndertuar karrieren.??I ke mbajt pishën ti asaj?
Boooo sa u merke e ti me llafe ??Shqiperia eshte vend i vogel xhan, t'i shohesh si u qarkullojne videot "hot" ketyre neper whatsapp-e te iken mendja. Po VL ashtu e kane ndertuar karrieren.??
Lash shumë të paskan puth ëëëEhaaa keshtu virtualisht jemi ngop
Ti vetemLash shumë të paskan puth ëëë
Po po,t'kam shkit fareTi vetem
Jo mor, po me vjen keq per popullin tone punetor, trim dhe liridashes qe i marrin per shembuj te mire ca k*rva e drogaxhinj. Une prz nuk i ndjek, po me mbyten postimet ne fbook, nje e dy keta nxjerrin...Boooo sa u merke e ti me llafe ??
Me llafe of moo ??Po po,t'kam shkit fare
Sa i keq je.Me llafe of moo ??
E kom nga emocionet pz ?Sa i keq je.
Për icik merr superxhiro ?
PosiE kom nga emocionet pz ?
Dashuria shprehet ne forma te ndryshme ??@Capri pse me dislajkon moj?!?
E kam shoqe mer, nuk e shoh me ate sy?? Apo jo @Capri ?!Dashuria shprehet ne forma te ndryshme ??
Mos u mërzit se kshu ndodh kur i jep cik vëmendje ?Ehaa mos na çani drasat shum.
O@Ersaa oj dashni ?