Ky ka qen nje zakon i perhapur ne te gjithe trevat e shqiperis. Nuk ka qen veçeroi vetem e nje krahine te caktuar.E nga anët e mia, të parët tanë ndiqnin këtë traditë. Martesë që në djep.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ky ka qen nje zakon i perhapur ne te gjithe trevat e shqiperis. Nuk ka qen veçeroi vetem e nje krahine te caktuar.E nga anët e mia, të parët tanë ndiqnin këtë traditë. Martesë që në djep.
Do jen duke par BigBrother, duke bere tifo per LuizinJane te zen mduket tgjithe orari i papershtatshem
Humanizem quhet gazi, duhet pak dhe ketu?Sa posht paska perfundu o @Ajsel , n teme mbleserish ?
Edhe laberia e ka pas
Po ti nga nisesh qe mpyt?Ku e ke degjuar kete perralle?
Po ti nga nisesh qe mpyt?
Se nga jemi un e ti, ska rendesi!Ne laberi dhe jo vetem kane qene mbleserite madje edhe sot behen, po jo qe ne djep si permenden disa larte
Humanizem quhet gazi, duhet pak dhe ketu?
Une e shkruaj si dua ti lexoje si do??Do t theras Nene Ajsela/i ?
Ma ki kujdes g-ne, mos e perserit me gabimin ?
Ma shkruj G te madhe ?
Erdha embelsir te ecen mbleseria ty?? ?
Ke hall naj goc per cunin apo per mamin e asaj goces ?@itoni sna bone nai goc tmire per qunin ???
Hallin e qunit se une jam msu me vujt ?Ke hall naj goc per cunin apo per mamin e asaj goces ?
Po gjith kto gra ktu sta kan gjet nje ?Hallin e qunit se une jam msu me vujt ?
Une i them per qunin kto kan hallin e vet ??Po gjith kto gra ktu sta kan gjet nje ?
?? po hallin ua zgjidhim ne ktyne kto te zgjidhin cunitUne i them per qunin kto kan hallin e vet ??
Ti pre bileten per rio de janerio edhe fol me shokun mrapa ????? po hallin ua zgjidhim ne ktyne kto te zgjidhin cunit