Leri keto me çapaçule. Provoje veten duke konkuruar me nje krijim tendin. Ndoshta po ta pelqen ndokush.Mua asnje sme pelqen. Si ka munsi?
Kush i ka shkrujt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Leri keto me çapaçule. Provoje veten duke konkuruar me nje krijim tendin. Ndoshta po ta pelqen ndokush.Mua asnje sme pelqen. Si ka munsi?
Kush i ka shkrujt?
Kur kam shkrujt un, ti slishe boj o zemra po leLeri keto me çapaçule. Provoje veten duke konkuruar me nje krijim tendin. Ndoshta po ta pelqen ndokush.
???sme kujtohesh qe te kesh shkruar. Muajin tjeter shkruaj e shohim.Kur kam shkrujt un, ti slishe boj o zemra po le
Tash![]()
Si urdheron.???sme kujtohesh qe te kesh shkruar. Muajin tjeter shkruaj e shohim.
Ti e bukur je vete,Më i bukri është i imi?
Po laj thaj, max 30 vete jan aktiv ne forum? Une e votova kundershtarin, pra votova ate qe mendoje se ka krijimin me te mire pas meje.Oooooooo votoni
Po laj thaj, max 30 vete jan aktiv ne forum? Une e votova kundershtarin, pra votova ate qe mendoje se ka krijimin me te mire pas meje.
Perdersia thjesht rrin e shohin, nuk jan aktiv. Ata/ato qe nderveprojne neper tema max 30 vete jan. Pjesa tjeter thjesht vezhgues.Ja te shoh ke votove ....jo sjan aktive vetem 30 .....thjesht rrine e lexojne tema e heshtin .....shumica e kane te hequr aksin qe te shihen online ??
Perdersia thjesht rrin e shohin, nuk jan aktiv. Ata/ato qe nderveprojne neper tema max 30 vete jan. Pjesa tjeter thjesht vezhgues.
Jo jo, u pelqen vetem pv??U pelqen vazhgimi ??
Jo jo, u pelqen vetem pv??
??kete e din dhe bufi ktu???Sa shume din dhe ti ???
??kete e din dhe bufi ktu???
Si kshu? Ti je dhe admin??Qenkam kukuvaje une qe s'di gje ???
Unë skam mare pjesë.Ti e bukur je vete,
Uroj dhe Poezia te jete
Unë skam mare pjesë.
Thjesht i bëj fushatë kësaj teme.
U kam hap krahun talenteve?
Si kshu? Ti je dhe admin??