Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po ta dija tek cili Restaurants po me pse jo vij mbase dhe kam qen pa dije kam ngrenMduket se me nfund do hash nga duret e mija?
Aty ku ke qen ti pak a shum jemi..Po ta dija tek cili Restaurants po me pse jo vij mbase dhe kam qen pa dije kam ngren
Po kam qen radh thuaj te gjith lokalen aty sepse kam ndejtur 10 dit ne mes te nentorin kur kam bler banesen atyAty ku ke qen ti pak a shum jemi..
Po ta kishe thon se vinte ene @Fié
Ske faj se jan punime e siper.Po kam qen radh thuaj te gjith lokalen aty sepse kam ndejtur 10 dit ne mes te nentorin kur kam bler banesen aty
Po ishin duke e ber shetitoren e gjith reren ekishin hequr apo prishur tash kur isha janar per 2 dit prapSke faj se jan punime e siper.
Ta gzosh e ke bo bisnes me blerjen e shpis aty se pun max 3 vjetesh do rritesh me 40% cmimet.
Po esht shetitorja qe lidhet me portin.Po ishin duke e ber shetitoren e gjith reren ekishin hequr apo prishur tash kur isha janar per 2 dit prap
Bonxhortno laliHiq o jet ca me bo pushim sod ?
Bonxhorno vlla mire prz flm ti mire ??Bonxhortno lali
A je mir
Zoti ma mir inshalla per ty.Bonxhorno vlla mire prz flm ti mire ??
Mu sa me nezi ra prap karboncinat vlla problem ???Zoti ma mir inshalla per ty.
Mir mo ja pun tu u mor me motorrinon se spo nez
Jet e shnet??
Ndajm menjen morim bicikleta ????Mu sa me nezi ra prap karboncinat vlla problem ???
Me goma mishi bmx ??Ndajm menjen morim bicikleta ????
Ke vollga me pasq yra tu shit pordh??Me goma mishi bmx ??