• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfare te mesoj dita sot?

Divan grope e kam bo?
Nese ke dhimbje nen shpatull sikur tkurrje tmuskujve, di nje metode :D Por sdi a guxon ta provosh lol

Qe duhet te durosh kur te gerthet shefja modhe
E veshtire dhe puna shefit/fes amigo.
Eshte e veshtire te jesh shef/e
Se kur nuk shkon puna mire tgjith as dun me e dit, amo kush i pagun te gjitha eshte shefi/ja

E veshtire dhe puna shefit/fes amigo.
Eshte e veshtire te jesh shef/e
Se kur nuk shkon puna mire tgjith as dun me e dit, amo kush i pagun te gjitha eshte shefi/ja
Je goc e mir(e se them kollaj kte gjo)
Ndaj flas e bojm shaka se ma ke dhen ti lejen, kshu qe, ishalla jam mrena rregullave minimale shoqerise e nuk le shnlenje te ndonje abuzimi mes fjalesh.

Je goc e mir(e se them kollaj kte gjo)
Ndaj flas e bojm shaka se ma ke dhen ti lejen, kshu qe, ishalla jam mrena rregullave minimale shoqerise e nuk le shnlenje te ndonje abuzimi mes fjalesh.
E them ne pergjithesi Amigo.
Une te falenderoj me shakate qe kam pranu dhe ke pranu prz se je i vetmi qe edhe une kam bo shaka ketu??
(Jam shume e eger si tip) ndoshta jeta, njerezit,se di pse?
Ose me mire dukem e eger, e ndoshta keshtu me duket sikur mbroj veten, ose dua te fsheh ate zemer dreqi qe me skllaveron prej miresise e dhembshurise qe ndjej.
Nuk di te bej shaka, por te falenderoj me zemer sa me ke bo me qesh???

E them ne pergjithesi Amigo.
Une te falenderoj me shakate qe kam pranu dhe ke pranu prz se je i vetmi qe edhe une kam bo shaka ketu??
(Jam shume e eger si tip) ndoshta jeta, njerezit,se di pse?
Ose me mire dukem e eger, e ndoshta keshtu me duket sikur mbroj veten, ose dua te fsheh ate zemer dreqi qe me skllaveron prej miresise e dhembshurise qe ndjej.
Nuk di te bej shaka, por te falenderoj me zemer sa me ke bo me qesh???
Tgjith e kemi nje Hesht ne Brinje?

Sot akoma se kam marr mesimin por nje nga ditet e kaluara me mesoi se eshte mese e vertete , Thenia: besnik bonu por bese mos i ze askujt!!!!

Jam me mir se cdo Urim yti "urata"??
Nuk urova as mallkova gje meqe e dije qe skan rendesi urimet e mija keshtu qe i kurseva! Por me vjen mire per kte, qe Ti je me mire se mire! :) Te jesh ashtu sic do zemra jote !!!

Back
Lartë