• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë doni t'i thoni ?

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
@Chapacule mke bere 3 here follow ... e pashe ?

Treceruku bukurise tone esht derivat,(pjelle, njolle, sheñje) e miresise se te pareve tane. Esht gjithcka qe na kan injektuar te paret tane.
Eshe nje kriminel mund ti drejtohet dikujt me fjalet me te mira, por ne thelb, ngel i keq.
Shiko nje njeri ta jep vibe in qe ne shikim te pare,tash sa je ne gjendje ti me dallu eshte dicka tjeter…
Por prap ti u fute thelle,miresia teashegohet i dashur @Pepsi
Nje kriminel na drejtohet me fjal te mira ndoshta e ver8 por po i shikove syte mire sdo te thone ca o thote goja…?

Treceruku bukurise tone esht derivat,(pjelle, njolle, sheñje) e miresise se te pareve tane. Esht gjithcka qe na kan injektuar te paret tane.
Eshe nje kriminel mund ti drejtohet dikujt me fjalet me te mira, por ne thelb, ngel i keq.
Kriminel esht dhe ai i ligu qe hiqet si i mire ?

Shiko nje njeri ta jep vibe in qe ne shikim te pare,tash sa je ne gjendje ti me dallu eshte dicka tjeter…
Por prap ti u fute thelle,miresia teashegohet i dashur @Pepsi
Nje kriminel na drejtohet me fjal te mira ndoshta e ver8 por po i shikove syte mire sdo te thone ca o thote goja…?
"Anisa"
Po themi te njejten gje.
Un me kazem e lopat jam mar gjith jeten e nuk kam ku te bazohem vec asaj qe mka fal im ate.
Mgjth, kuptoj ca doje te trasmetoje ti, por thelbi, pak a shum esht i njejte

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë