Ca o kjo gjoja me kokerr??Kokërr gjëje ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ca o kjo gjoja me kokerr??Kokërr gjëje ?
Nuk iu referova anëtarëve të forumit, por temave që postojnë. Ato më duken pa interes , prandaj thashë që humbas kohën kot. Nuk jam i atij niveli unë që të ofendoj të tjerët, se kam bërë kurrë këtë gjë.I pa vlere je ti qe shprehesh ne kete menyr per kete forum pa e njohur fare dera hapur eshte rruge te mbare ?
Temat i hapin njerzit ketu o djale prandaj para se te postosh mendoj nje here fjalet qe do postosh se nuk eshte mire qe i ve antaret ne siklet dhe nese nuk ke cben ketu e ke deren hapur ?Nuk iu referova anëtarëve të forumit, por temave që postojnë. Ato më duken pa interes , prandaj thashë që humbas kohën kot. Nuk jam i atij niveli unë që të ofendoj të tjerët, se kam bërë kurrë këtë gjë.
I gjo ta paska msuTë mos humbas më kohën kot me gjëra pa vlerë siç është ky forum.
Nuk guxoj jo, jam pak i turpshëm në fillimUn hapur e kam po sguxon me ma shkel deren ?
Shqipe e ngatërruar kjo ? !Kokërr gjëje ?
He vendose te rrish? Mendova se kishe ikNuk guxoj jo, jam pak i turpshëm në fillim
Përse?Shqipe e ngatërruar kjo ? !
Se nuk kapa kuptimin e asaj çfarë shkruan ?Përse?
Kush të tha ty që do iki unë ! Unë se kam thënë kurrë.He vendose te rrish? Mendova se kishe ik
Mire rri.Kush të tha ty që do iki unë ! Unë se kam thënë kurrë.
Do rri. Mbrëmje të këndshme uroj për ju !Mire rri.
Shnet e tmira.Do rri. Mbrëmje të këndshme uroj për ju !
Jemi yllka shembulloreOre ore lulebore
Jemi yllka shembullore
Dukesh sikur je nëpër gjumëOre ore lulebore
Dukesh sikur je nëpër gjumë