Ca ke bere ndonje gje te bukur?Mire ti ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ca ke bere ndonje gje te bukur?Mire ti ??
Per byrek apo bakllava?Kam hap peta sot ?
Vun nga pagjumesia ee ?@Flori7 dhe 100 vlla ate helikopterin borxh dua me fal vansat??
I eshte dhene passwordi dhe prap gjoja harron, tash e per te 100 hereHello stafi, shiko pak si @Pepsi nuk arrin te hyj si gjithmone problem me passwordin ?
He Nanush ca beri 100 ca beri 101 nuk ben diference ?I eshte dhene passwordi dhe prap gjoja harron, tash e per te 100 here
Une smerrem më me te, le ti ndihmon kushdo qofte tjeter nga stafi . Ai do ta beje edhe 201 here e une i ruaj nervat e mia.He Nanush ca beri 100 ca beri 101 nuk ben diference ?
Nuk te duket po eshte then e rithen everything ?Me duket mua apo jemi konsumu ska risi hmmm.
Ather jam me qet kur jam me shumicen ne mendime ??Nuk te duket po eshte then e rithen everything ?
Nuk dua te hyj ne detaje, thjesht bera lajmetarin.Une smerrem më me te, le ti ndihmon kushdo qofte tjeter nga stafi . Ai do ta beje edhe 201 here e une i ruaj nervat e mia.
Mund te japesh dhe nje lajm nga mua ?Nuk dua te hyj ne detaje, thjesht bera lajmetarin.
Varet ?Mund te japesh dhe nje lajm nga mua ?
Ta them? ?Varet ?
Shkrepe?Ta them? ?
kush tka ngucNa mbytën budallenjtë ???