Si kam qejf ironitë ngaqë nuk bëj dhe vetë të tilla gjëra? @Rrelse te paskam gjet burre e jo llafe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Si kam qejf ironitë ngaqë nuk bëj dhe vetë të tilla gjëra? @Rrelse te paskam gjet burre e jo llafe
Janë syze dielli ato që kam në foto , jo miopie.Hiqi syzet se zu nata ?
Ty po ta bo rrup sup jo mu?? @Rrelse te paskam gjet burre e jo llafe
Po mundohet te te bej ty pershtypje se e di qe je zoge i lire ne horizont ??Ty po ta bo rrup sup jo mu?
Unë nuk mundohem ti bëj askujt përshtypje , nuk vuaj për vëmëndje.Po mundohet te te bej ty pershtypje se e di qe je zoge i lire ne horizont ??
Bejm shaka ketu,mundohu te pershtatesh.Unë nuk mundohem ti bëj askujt përshtypje , nuk vuaj për vëmëndje.
Unë më shumë merrem me facebookun, këtu smë tërheq shumëBejm shaka ketu,mundohu te pershtatesh.
Sja bëj askujt rrupi supi , jam liberalTy po ta bo rrup sup jo mu?
Vrap te facebooku se eshte @Rrelse atje me fytyreUnë më shumë merrem me facebookun, këtu smë tërheq shumë
Edhe ti ke facebook , e sigurt.Vrap te facebooku se eshte @Rrelse atje me fytyre
O djale kuptoje se nuk eshte facebok ketu mo se ne cdo muhabet vetem kete llaf thua mesou me forumin para se te mesohet forumi me ty ?Unë më shumë merrem me facebookun, këtu smë tërheq shumë
Embelsona te gjithve,bitte ?Po embelsoj shpirtin View attachment 163095
Te kam ruajtur gjysmen ?Embelsona te gjithve,bitte ?
Faleminderit ?Te kam ruajtur gjysmen ?
Kete e dua me shume,qeka dhe e shtepis ?Kemi dhe bakllava ? shkrin ne goje View attachment 163096