Joo e pa vertet!I kish hup kodi moj ?
Se ma kish lyp muaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Joo e pa vertet!I kish hup kodi moj ?
Nuk mendoj se duehet te njhesh me dike per te krijuar nje pershtypje se disa ta japin apo krijojne nje te tille pa qene nevoja, keshtu edhe ti. Jo te gjithe e kane kete vecori.Nga e krijove kte pershtypje pa me njohur fare?
EcccErdha me ne fund!?
Une ca pershtypje te kam len aman??Nuk mendoj se duehet te njhesh me dike per te krijuar nje pershtypje se disa ta japin apo krijojne nje te tille pa qene nevoja, keshtu edhe ti. Jo te gjithe e kane kete vecori.
Ku me shku??Eccc
Ne mesin tone ?Ku me shku??
Me bej nje kafe qe te ta them se nuk i japim verese pershtypjet.Une ca pershtypje te kam len aman??
Rensi ka te kem len pershtypje te mira pra ?Nuk mendoj se duehet te njhesh me dike per te krijuar nje pershtypje se disa ta japin apo krijojne nje te tille pa qene nevoja, keshtu edhe ti. Jo te gjithe e kane kete vecori.
??BuView attachment 163042Qeeeme dedikim madje?
Gjyna te qahemi por nuk mund ta leme edhe kureshtjen tende te mjegullte.Rensi ka te kem len pershtypje te mira pra ?
Mos perdor "homonime" shoqe se do na keqkuptosh anetaret e forumit??Ne mesin tone ?
Ne shoqerine tonee??Mos perdor "homonime" shoqe se do na keqkuptosh anetaret e forumit??
Paska qellu zarfi i sheqerit me germa te kuqe dhe menje te keqe shume.View attachment 163042Qeeeme dedikim madje?
Na bej nga nje maqiato?Ne shoqerine tonee??
Makiato ?Na bej nga nje maqiato?
E beraa moNa bej nga nje maqiato?
Beje kafe me mire , se shohim filxhan e bejme thashetheme?E beraa mo
Mua me ka dal nami se i bej pa filxhanBeje kafe me mire , se shohim filxhan e bejme thashetheme?