• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Tradita ne tryezen e Vitit te Ri ?❤️

Fié

ANETAR ✓
LV
0

Heyyy
Duke ju uruar nje vit sa me te mbare te gjithve❤️?
Tema per traditen e tryezes ne shtepine tone per vitin e ri lidhet me dicka qe nuk mungon kurre ne tryeze dhe e keni tradite.
Ndoshta kjo i ndihmon sadopak te gjithe sonte per te patur dicka unike qe se kan provuar me pare.
Tradite ne familjen time eshte shega.
Pasi kalon data 1 Janar mami im hap shege dhe shperndan per te gjithe antaret e familjes kjo sjell fat dhe gezim ne shtepi.

Personalisht kam menduar qe eshte e cuditshme por kam pare dhe neper emisione dhe gjithashtu gjate jeteses ne Spanje kam vene re qe dhe ato e kane kete tradite.

PO JU?!

Fié ♥️

Heyyy
Tema per traditen e tryezes ne shtepine tone per vitin e ri lidhet me dicka qe nuk mungon kurre ne tryeze dhe e keni tradite.
Ndoshta kjo i ndihmon sadopak te gjithe sonte per te patur dicka unike qe se kan provuar me pare.
Pasi kalon data 1 Janar mami im hap shege dhe shperndan per te gjithe antaret e familjes kjo sjell fat dhe gezim ne shtepi.

Personalisht kam menduar qe eshte e cuditshme por kam pare dhe neper emisione dhe gjithashtu gjate jeteses ne Spanje kam vene re qe dhe ato e kane kete tradite.

PO JU?!

Fié ♥️
Edhe une si ti

Heyyy

PO JU?!

Fié ♥️
Prsh un mbaj mend qe te porta hidhnin sheqer
Ose qe nxirnin jashte deres nje dore me ca leke dhe pasi te shkonte ora 00:00 dilte nje mashkull nga shtepia merrte leket dhe futesh brenda me kemben e djathte.

Prsh un mbaj mend qe te porta hidhnin sheqer
Ose qe nxirnin jashte deres nje dore me ca leke dhe pasi te shkonte ora 00:00 dilte nje mashkull nga shtepia merrte leket dhe futesh brenda me kemben e djathte.
Ti them mamit ta bej kte ket vit?❤️

N familjen time per vit te ri kercet shapka, esht nje tradite mijera vjecare ?
Tradicionale e cdo familje shqiptare
psh un sot e nisa me nji xhup turinjve pse nuk e kisha fut ndollap se ishte i lare po e kisha len te libraria erdh mami ma futi turinjve “tkam then 100 her e kam la fute ne dollap ca ma le kot mkot”
Gezuar Vitin e Ri marre nga ditari i nje nene ?

Back
Lartë