Para disa muajve isha në Shqipëri , një familjar i imi ishte i shtrua në spital( në atë kohë ishte në reaminacion) dhe jam çuditur kur merrnin në telefon dhe thoni,pacienti kërkon ndërresa ( ësht normale po them ,përderisa nuk ka veshjet apostafat për pacientët që ndodhen aty ,si në gjith botën ) por që të thoni, duhet të bini dhe ujin për të pirë?
?
?
aty jam skandalizuar fare,si ka mundësi që të çosh ujë për të pirë në spital ?ku spitalet duhet të jenë të pajisura me çdo gjë , nga A deri ke Zh lëre pastaj më e tmerrshme ishte , para se të shkonte në reaminacion, kur mjeku i rojes mbasi pa analizat që i bën mbas 4 orëve del dhe thot cop fare,duhet të pregatiteni se pacienti , ose duhet të operohet urgjent ose ai ka vetëm 2 ose 3 orë jetë ?? por për fat të ndërhyrjeve me miqësi,pacienti i shpëton operacionit ( dhe pse e ka të domosdoshme, por jo urgjente) sot e ksaj dite ,mer vetëm mjekime , ky ishte vetëm një rast i freskët,kam patur dhe raste të tjera që kam rastisur të shkoj në spital atje dhe sa her shkoja dhe shikoja thoja ,o zot mos u bëftë njeri për ato spitale ,se të mer frika 

Ju çfar mendimesh keni,për mjeksin,mjekët ?
Ju çfar mendimesh keni,për mjeksin,mjekët ?