• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Do te lidheshit ndonjehere me 1 djale/vajze me ngjyre...?

...

Kontributor
LV
0

Do te lidheshit ndonjehere me 1 djale/vajze me ngjyre...​

Youth_of_Color-592x518.jpg

Po lexoja nje artikull per nje vrasje qe babai vrau femine e tij se donte te martohej me nje person me ngjyrë e thashë: Rracizmi sot ka arritur kulmin.....

Nese dashuria shkon pertej mentalitetit....ju do ta konkretizonit kete duke u lidhur me nje djal apo vajze me ngjyre? ....

ja t'ju lexoj mendjet tuaja por pa kaluar ne ekstrem

Percaktoje ngjyren
Te verdh, bardh, kafe, e kuqe, me nuanca?
Un kam qen lish dikur me nje mulate.
E sinqerisht pika yllit si karakter.(pamja ska nevoj ta them)

Qe te jem reale jo raciste kam ne pun ne perditshemir shum kontakt me kta te mira si urrej por kur vjen puna te lidhja me vjen keq po jo un as me te huaj sdua qoft Zvicerrjan apo tjeter kombesij jam mbase e prapambetur apo ku dij un po veq Shqipetar mendim shum personal dhe i sinqert .

Mentaliteti jone akoma se pranon, sado qe ne te themi qe ngjyra ska rendesi.
Mos harroni qe kur krijohet nje lidhje, dhe flas per ato seriozet qe pritet te konkretizohen ne martese, lidhen dhe dy familjet respektive me njera tjetren.

Të drejt ke ti shoku,po unë mes brrakës u rrita dhe më bjondin mora? me sy bojë qielli?
Qeke goce Tironce ti?
Une kam shume respekt per ato "suedezet" e brrakes, jane njerez fantastike.

Back
Lartë