Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo..po ler ca gjera per 2024?Më pëlqejnë dy arritje të mijat.
Që ja kisha vendos vetes si objektiva që deri në dhjetor të 2022 do ti arrija:
Një të çërtifikohem si mësuse ndihmëse që sapo jam çërtifikuar dhe jamm super happy???.
E dyta ishte reduktimi i kohës në forum, pra të mos ishaa aktive shumë, ti lija zënkat?.
Gja që e kam arritur , se siq e keni vën re dhe ju nuk jam ma aq aktive sa ma parë.??.
Tani chüs ?
Ikaa.
Tani objektivi i 2023 asht patenta ?.
Ene "burri" ???shaka per kte të fundit.
Por që pasi plotsoshesh nga ana profesionale nrm që don me pas dikë që të mbështet dhe ta ndash kohën dhe gjithçka me atë dikë .???
Do jet largimi nga Shqipëria dhe fëmija nr 1 ???Bravo..po ler ca gjera per 2024?
Me letra apo letra do ikesh ?Do jet largimi nga Shqipëria dhe fëmija nr 1 ???
Me traktor ??Me letra apo letra do ikesh ?
Si PasagjereMe traktor ??
Jo si pronare e traktorit.??Si Pasagjere
Me bo vizita te shoqet me burrat e tyre dorë për dore.Me bo vizita me shoket tek njeri tjetri me nusen dor per dore ?
Me bo vizita me shoket tek njeri tjetri me nusen dor per dore ?
Traktor rakovic apo frogosan si i thojn hmmmA bon nusen n'traktor me e qite ?
Terrtaq asi, a e din cfare jonTraktor rakovic apo frogosan si i thojn hmmm
Lere sa me pelqenin si femij thoja sa mir dy funksione edhe gjiro edhe pren dru ekishe per ket apo kulldan hmmmm???Terrtaq asi, a e din cfare jon![]()
Lere sa me pelqenin si femij thoja sa mir dy funksione edhe gjiro edhe pren dru ekishe per ket apo kulldan hmmmm???
Un mbi duj talles haha?????Mu mpelqn me hyp mi san, kur e mbledhshim te dajt sanen![]()
Hahahaha hahahahaMe bo vizita te shoqet me burrat e tyre dorë për dore.